Милићевић: Моћ је у знању, кључ успеха у малим корацима

Милићевић:-Моћ-је-у-знању,-кључ-успеха-у-малим-корацима

уторак, 07.11.2023,  23:56 -> 23:59

Милићевић: Моћ је у знању, кључ успеха у малим корацима

Министар без портфеља у Влади Републике Србије задужен са координацију активности и мера у области односа са дијаспором Ђорђе Милићевић разговарао је данас у Смедереву са младима из овог града на трибини „Са министром на ТИ“. Министар је у неформалном разговору уз кафу са младима одговарао на сва питања окупљених у кафићу у центру града.

„Вредни сте колико имате знања, колико имате пријатеља, колико сте мостова изградили и са онима који вам нису истомишљеници… Никада у животу немојте да кажете направили смо мали корак. Јер, тај први мали корак је кључан у доношењу и реализацији великих одлука. Неуспехе не гледајте као неуспехе него их преточите у успехе… И још нешто је веома важно: Никада немојте да заборавите своје корене! Породичну историју, свој крај, своју традицију, свој народ и своју државу. Шта год радили и где год били у свету увек реците да сте из Србије. Будите јединствени јер само кад сте сложни онда сте непобедиви. Јединство и слога је оно што је данас најпотребније Србији, а будућност Србије сте управо ви“, поручио је министар младима.

Трибина у Смедереву део је кампање „С министром на ти“ у оквиру које министар Милићевић већ недељама обилази целу Србију и неформално разговара са младима.

Detaljnije