Mesečni horoskop za februar! Moćni Pluton u Vodoliji ruši sve pred sobom – Ribe imaju tajne neprijatelje, a Škorpije potpisuju važan dokument

mesecni-horoskop-za-februar!-mocni-pluton-u-vodoliji-rusi-sve-pred-sobom-–-ribe-imaju-tajne-neprijatelje,-a-skorpije-potpisuju-vazan-dokument
Pluton i Sunce nalaze se zajedno u Vodoliji, što je ključni astrološki okidač za sudbinske promene koje dolaze tokom 2024. godine. Venera se nalazi u Jarcu, pa menja emotivni život Jarčeva, Bikova i Devica. Od sredine meseca sledi ubrzanje događaja, jer planete u Vodoliji počinju da stvaraju iznenadne preokrete, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

OVAN

Posao  – Prvi deo februara će vam biti težak na poslu, jer ćete se boriti za svoje ambicije, a to neće ići tako lako. Od 13. februara dolazi da preokreta, jer možete da očekujete podršku moćnih prijatelja na radnom mestu. To takođe znači da vas očekuje i nova poslovna mogućnost, uz podršku prijatelja. Jedna Vodolija će vam učiniti uslugu, koja će vam značiti u poslovnom smislu. Finansijski ćete biti stabilniji u drugom delu februara.

LjubavVenera u Jarcu vam ne prija, pa mešate poslovni i privatni život. Slobodni Ovnovi će baciti oko na jednu uspešnu osobu sa posla. Ulazak Venere u Vodoliju 16. februara donosi novu fazu u ljubavi, u kojoj su veće šanse da ostvarite uspešnu vezu. Venera u Vodoliji donosi vam ljubav iz prijateljstva. Neko sa kim se godinama družite može lako da vam postane nešto više od prijatelja.

Zdravlje – Bolje u drugom delu meseca.

BIK

Posao – Ukoliko imate važne poslovne projekte koje treba da realizujete, onda treba da koristite period do sredine ferbuara, jer će planete u tom periodu bolje raditi za vas. Od 13. februara Mars ulazi u Vodoliju, a 16. Venera u isti znak, gde će se pridružiti Plutonu, što može da donese velike probleme na radnom mestu. U najmanju ruku možete da očekujete događaj koji će da promeni vaš način rada ili jednostavno budete snažno želeli da menjate firmu. Druga polovina februara nije preporučljiva za promenu radnog mesta.

Ljubav – Mars u Jarcu do 13. februara donosi vam priliku da putujete sa osobama do kojih vam je stalo. Međutim, ukoliko imate vezu ili brak, kada Mars uđe u Vodoliju 13. februara uslediće kriza. Imaćete tendenciju da prenosite poslovne probleme na partnera, što će biti velika greška. Očekujte više tenzija, jer će partner imati drugačije prioritete nego vi, a vama će posao biti prioritet u drugom delu februara. Ukoliko ste slobodni, od sredine februara bacićete oko na jednu neobičnu osobu sa radnog mesta.

Zdravlje – Slabije od 13. februara.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Posao – Do 13. februara situacija na poslu će biti zategnuta, a imaćete malo prostora za kreativne projekte. Od sredine februara stiže preokret, ali i mogućnost saradnje sa inostranim firmama. Očekuje vas više prilika za putovanja, tako da možete da spojite lepo i korisno. Kao pripadnik vazdušnog znaka, povratak energije osetićete tek od sredine meseca, kada će planete iz Vodolije početi da vam donose nove, pozitivne prilike, kako poslovno, tako privatno. Drugi deo meseca je odličan za usavršavanje.

Ljubav – Venera u Jarcu neće vam doneti mnogo romantike u prvom delu februara, tako da će vam biti pomalo dosadno. Međutim, u emotivnom životu očekuje vas preokret od sredine meseca sa ulaskom Venere i Marsa u Vodoliju, tako da vam sledi period koji je lep za ljubav. Imaćete priliku da sretnete jednu originalnu osobu koja je raspoložena za putovanja. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete i poznanstvo sa osobom koja dolazi sa puta. Za zauzete Blizance dobro je da u drugom delu meseca otputuju sa voljenom osobom.

Zdravlje – Dobro.

RAK

Posao – Prva polovina februara će biti otežana na poslu, jer će sve ići sporije nego što biste želeli. Imaćete probleme u komunikaciji i nerazumevanje sa saradnicima će biti prisutno. Druga polovina februara ukazuje na dinamičniji period. Borićete se da dobijete novac za određeni poslovni projekat, a planete će biti na vašoj strani. Vi ste jedan od znakova koji ima najveće ambicije, ali treba da čekate pravi tajming za realizaciju ciljeva.

Ljubav – Do 13. februara Mars u Jarcu donosi vam nesporazume sa partnerom. Pojedini Rakovi razmišljaće o ambicioznoj osobi koja je poznata javnosti. Kada stigne sredina meseca imaćete više susreta sa razvedenim osobama. Takođe ćete sretati ljude koji će vam promeniti pogled na ljubav. Venera u Vodoliji donosi vam više slobode u emotivnim odnosima.

Zdravlje – Bolje u drugom delu februara.

Foto: Shutterstock

 

LAV

PosaoSunce u Vodoliji donosi vam oslobođenje od starih obrazaca ponašanja, kao i ustaljenog sistema rada, što znači da ste spremni za nešto novo u poslovnom smislu. Naglašeno šesto polje do 15. februara ukazuje na brdo obaveza, ali i priliku da radite više poslova istovremeno. Možete lako da radite više poslova, ali i zaradite na osnovu honorarnog rada. Druga polovina meseca donosi vam više javnog istupanja ili promovisanja firme u kojoj radite, kako biste dobili na popularnosti. Odlično za Lavove koji žele da unaprede svoj brend.

LjubavPluton u Vodoliji zajedno sa Suncem donosi vam potpuno novu dimenziju u odnosima. Imaćete potrebu da se oslobodite svega starog i okrenete novi list. Pojedini Lavovi doneće odluku o razvodu, jer će to biti odluka koja se dugo čekala. Ukoliko ste slobodni, drugi deo februara donosi vam nova poznanstva na neočekivani način. Možete lako da upoznate osobu koja će promeniti vašu sudbinu. U svakom slučaju februar donosi mnogo više susreta na emotivnom planu nego januar.

Zdravlje – Osetljivo od sredine 13. februara.

DEVICA

Posao – Merkur u Jarcu donosi vam puno kreativnih rešenja i mogućnost da radite dodatni posao koji će vam biti novi izvor prihoda. Naglašeno šesto polje od sredine februara ukazuje da je pred vama mesec u kojem će posao postati najbitniji. Mnoge Device će u drugom delu odlučiti da menjaju posao. Saradnja sa Vodolijama može da vam donese novi uvid u posao koji obavljate, ali i da promeni vaš pogled na postojeći način rada. Znajte da ćete od sredine meseca imati znatno više obaveza.

Ljubav – Naglašeno peto polje i Venera u Jarcu mogu da vas iznenade na emotivnom planu. Aktivirali ste se što se tiče izlazaka, pa imate i više poziva na mesta za zabavu. Slede vam nova poznanstva, a dobar je i period za proširenje porodice. U drugom delu meseca ćete više biti opterećeni poslom, pa probajte da ne opterećuje partnera. Venera u Vodoliji može u drugom delu meseca da vam donese i prolazni flert na radnom mestu.

Zdravlje – Pazite na ishranu.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Posao – Venera u Jarcu donosi vam otežan početak meseca, jer ni sami ne znate koji je ispravan životni put. Taj osećaj nezadovoljstva će se zadržati do sredine meseca, a onda sledi preokret. Koliko kod vam sada sve delovalo sporo i na čekanju, znajte da sredina februara donosi promenu. Konačno ulazite u period kada ćete moći da radite nešto što više prija vašem temperamentu. Otvoriće vam se nove mogućnosti od sredine meseca, a vi treba da ih prigrabite.

Ljubav- Venera i Mars u Jarcu donose vam krizu u ljubavi. Emotivno ste zatvoreni i rezervisani, a osećanja vam se smenjuju. Ukoliko se pitate kada će nešto da vam se dogodi, odgovor je sredinom februara, jer planete počinju da rade tada za vas. Biće više provoda, izlazaka i prostora za nova poznanstva. Jedna Vodolija može da vam promeni čitav tok budućnosti.  Nagli, brzi preokreti i iznenadne romanse su nešto što će obeležiti drugu polovinu februara. Spremite se za ubrzanje!

Zdravlje – Poboljšanje od sredine februara.

ŠKORPIJA

Posao – Iskoristite Mars u Jarcu do 13. februara da pregovarate u svoju korist, jer u drugom delu meseca neće biti tako povoljna situacija. Imate šanse da završite važnu papirologiju, ali i potpišete dokument od važnosti u prvom delu meseca. Planete u Vodoliji praviće vam smetnje od sredine meseca, tako da ćete biti raspoloženi za svađu, pre svega jer ćete privatne probleme vući na posao. U drugom delu februara ćete poželeti da menjate posao, ali i sve ostale oblasti svog života.

Ljubav – Venera u Jarcu doneće vam pojačano dopisivanje osobom iz okruženja. To je neko ko će početi redovno da vam se javlja, ali sa pričom o poslu, da biste na kraju shvatili da je ta osoba emotivno zainteresovana za vas. Prijaće vam bilo kakav vid dopisivanja. Ukoliko ste u vezi ili braku, prva polovina meseca je odlična za zajednička putovanja. Planete u Vodoliji doneće vam pojačane rasprave i krize u ljubavi u drugom delu februara, što znači da prva polovina meseca treba da se koristi, kako za posao, tako za ljubav.

Zdravlje – Slabije.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Posao – Ulazak Venere u Jarca donosi vam mesec u kojem treba da se borite za novac na poslu. Isto tako, možete da očekujete bolje plaćenu poslovnu ponudu. Imaćete bolje šanse za pregovore, tako da treba da iskoristite predstojeći mesec da poboljšate svoje uslove rada. Imaćete veliku moć ubeđivanja i to treba da iskoristite. Moguće je kraće putovanje.

Ljubav – U prvom delu meseca ćete biti materijalno orijentisani i malo zaintresovani za ljubav. Međutim, od sredine februra sve se menja i počinje intenzivno dopisivanje. Iz jednog dopisivanja može da se dogoditi ljubav. Pisaće vam osobe koje su neobične, moguće u znaku Vodolije. Bićete raspoloženiji za flert u drugom delu meseca. Ukoliko smatrate da vam je dosadno u emotivnom smislu, drugi deo februara vam donosi iznenađenja.

Zdravlje – Odlično.

JARAC

Posao – Prvi deo februara obavezno iskoristite da ostvarite svoje ambicije na poslu. Planete rade za vas, tako da imate šanse da postanete dominantni na radnom mestu, ali i opravdate postojeću poziciju. Drugi deo meseca donosi vam veći novac, tako da je pred vama uspešan februar. Pojačanih tenzija će biti, jer ćete želeti da ostvarite ciljeve na svoj način, ali ćete morati da uvažavate i potrebe drugih saradnika.

Ljubav – Venera u vašem znaku donosi vam ljubav. Bićete veoma privlačni za oosobe koje srećete, jer je ovo period godine kada se ulepšavate, menjate stil i postajete atraktivniji. Imaćete više ponuda za romansu, ali ćete opet ostajati rezervisani čak i prema osobama koje su vam drage. U svakom slučaju februar vam donosi emotivno buđenje, pa ćete se iznenaditi kako ste uspešni i na poslovnom, ali i na privatnom planu.

Zdravlje – Dobro.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Posao – Sezona vašeg znaka konačno vam donosi buđenje u Novoj 2024. godini, tako da će ubrzana dešavanja krenuti tek od februara. Do sredine meseca nećete imati jasnu predstavu kakvi su odnosi na poslu, ali od 13. stvari počinju da se menjaju u vašu korist. Bićete glavni pokretač promena na radnom mestu i moguće je da ćete biti zaslužni za novi sistem rada. Ukoliko planirate da menjate posao, tek od sredine februara treba da mislite o tako nečemu.

Ljubav – Venera ulazi u vaš znak od sredine meseca i donosi emotivno buđenje iz jedne uspavane faze. Slede vam sudbinski susreti, jer je u vašem znaku i Pluton, tako da u narednom periodu ništa neće biti slučajno. Imaćete više prilika za ulazak u romansu, naročito kada krenu ljubavne varnice od sredine meseca.

Zdravlje – Psihološki problemi.

Posao – Sunce i Pluton u dvanaestom polju ukazuju da na vašem radnom mestu ništa nije onako kako izgleda da jeste. Imate puno tajnih neprijatelja, ali i podršku pravih osoba koje žele da vam pomognu u karijeri. U toku februara ćete shvatiti, naročito u drugoj polovini, da su vam pojedine osobe radile iza leđa na poslu. Odličan mesec za Ribe koje rade u zatvorenim organizacijama.

Ljubav – Merkur u Jarcu rađa ljubav iz prijateljstva. Neko u kome imate prijateljsku podršku može da vam pokaže svoja osećanja. Međutim, od sredine februara ulazite u konfuzan period, u kojem osobe koje su zainteresovane za vas neće imati otvorene namere. Zbog toga možete lako da se prevarite u proceni. Imaćete poznanstvo sa osobom koja krije svoje prave namere, ali će vam biti zanimljiva, jer je misteriozna. Prijaće vam Vodolije i Jarčevi.

Zdravlje – Psihosomatski problemi.

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 3. februara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Detaljnije