Mesec je ušao u Ovna! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

mesec-je-usao-u-ovna!-3-horoskopska-znaka-ocekuju-srecne-vesti
Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se u Ovnu, gde snažno utiče na Ovnove, Lavove i Strelčeve. Sa druge strane, neće prijati Rakovima, Vagama i Jarčevima.

Mesec u Ovnu je astrološki položaj Meseca kada se nalazi u znaku Ovna prema Zodijačkom krugu. Ovan je prvi znak Zodijaka, počinje oko 21. marta i traje do oko 20. aprila.

Mesec u Ovnu donosi dinamičnu i vatrenu energiju, jer se Ovan smatra znakom koji je povezan sa energijom pokreta, akcije i hrabrosti.

Strastvenost

Mesec u Ovnu donosi snažnu strast i energiju. Osobe koje imaju ovaj položaj Meseca često su vrlo entuzijastične i energične. Imaju snažnu potrebu za aktivnošću i mogu biti vrlo impulsivne u svojim reakcijama.

Nezavisnost

Ovan je znak koji teži nezavisnosti i samostalnosti, pa Mesec u Ovnu može doneti želju za autonomijom i nezavisnošću. Ove osobe često žele da budu vođe u svojim delatnostima i teže da budu samostalne u svojim odlukama.

Hrabrost

Ovan je znak hrabrosti i odlučnosti, pa Mesec u Ovnu može doneti ove karakteristike emocionalnom nivou. Ove osobe su spremne da se suoče s izazovima i ne plaše se da preuzmu inicijativu.

Foto: Shutterstock

 

Impulsivnost i brzopletost

S obzirom na to da Ovan naglašava impulsivnost, osobe s Mesecom u Ovnu mogu biti sklone brzim, ponekad nepromišljenim odlukama. Mogu reagovati na emocije u trenutku, što ih može dovesti do situacija koje su nepromišljene.

Potreba za akcijom

Mesec u Ovnu nosi snažnu potrebu za akcijom i kretanjem napred. Ove osobe se mogu osećati frustrirano ili nestrpljivo ako se osećaju blokirano ili ograničeno u svojim mogućnostima da deluju.

Borbeni duh

Ove osobe često imaju borbeni duh i mogu se zalagati za ono u što veruju sa strašću i odlučnošću. Mogu biti vrlo uporni i istrajni u ostvarivanju svojih ciljeva.

Mesec u Ovnu donosi snažnu, vatrenu i dinamičnu energiju, koja podstiče na akciju, hrabrost i nezavisnost. 

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 17. februara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Detaljnije