Ljubavni horoskop do 25. maja! Lavovi pronalaze ljubav, Škorpije osećaju blokadu, a evo kome sledi tajna afera

ljubavni-horoskop-do-25.-maja!-lavovi-pronalaze-ljubav,-skorpije-osecaju-blokadu,-a-evo-kome-sledi-tajna-afera
Ljubavni horoskop do 25. maja! Lavovi pronalaze ljubav, Škorpije osećaju blokadu, a evo kome sledi tajna afera
Venera, planeta ljubavi, 23. maja menja znak i ulazi u Blizance, tako da donosi velike emotivne promene za Vodolije, Blizance i Vage.

OVAN

Ušli ste u period u kom ćete lako sticati prijateljstva i upoznaćete više osoba koje će vas privući. Neke od njih će vam ostati samo prijatelji, ali bar jedna će biti otvorena za mogućnost da uđe u romantičan odnos sa vama.

BIK

U ovom periodu ćete biti neobično skloni verbalnom iskazivanju svoje naklonosti, što će imati dobar odjek kod partnera ili bilo koga ko vam se dopada. Moguće je da ćete na neki javan način pokazati da vam je stalo, iako to potpuno odskače od vašeg karaktera.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

Već duže vreme imate sreće u ljubavi i tako će biti i naredne nedelje, ali pre svega vašem zaslugom, a ne zaslugom partnera. Partner možda neće biti na istoj talasnoj dužini s vama, pa ćete potražiti utehu u flertu s nekim drugim.

RAK

U narednom periodu više nećete imati toliki broj prilika niti će naredna nedelja biti na isti način bitna za vaš ljubavni život. I dalje ima strasti u vašem odnosu, ali nešto manjeg intenziteta. To je dobro jer će doneti izvesnu stabilnost.

Foto: Shutterstock

 

LAV

U odličnom ste periodu za ljubav, izašli ste iz faze u kojoj ste bili nervozni i agresivni i ušli u jednu u kojoj ćete redovno imati prilike da uživate u društvu osoba koje vam se dopadaju. Ako ste sami, to će vam omogućiti da nađete ljubav i promenite svoj status.

DEVICA

Prijatna dešavanja će se naredne nedelje uglavnom dešavati na poslu, a tamo ćete i stupiti u kontakt s nekim privlačnim osobama. Zbog toga je moguća afera ili flert s nekim s kim radite ili koga ste upoznali preko posla.

VAGA

Izgleda da ćete naredne nedelje biti pozvani na neki događaj ili mesto zabave gde ćete se sjajno provesti i privući mnogo pažnje. Vaš šarm, otvorenost za komunikaciju i nova poznanstva  stvoriće vam prilike za ljubav.

ŠKORPIJA

Možda ćete osetiti da je vaš ljubavni život postao monoton ili na izvestan način blokiran. Želećete da doživite nešto novo i svakako ćete imati prilike da se upoznate s više dopadljivih osoba ili provodite vreme s njima, ali ništa od toga neće otići onoliko daleko koliko biste želeli.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

Vas u poslednje vreme pre svega interesuje da flertujete i razgovarate sa osobom koja vam se dopada. Njih može biti i više, ali će se odnosi održavati na površnom nivou.

JARAC 

Dosta ste povučeni, pogotovo ako ste Jarac u podznaku i pogotovo u poslednje vreme, zbog čega nemate mnogo prilika da nađete ljubav. Moraćete da se potrudite i da izlazite među ljude, jer to je jedini način da uvećate svoje šanse.

VODOLIJA

Može se reći da će vas ove nedelje pratiti sreća. Nakon dužeg perioda nestabilnosti, konačno ćete doći u situaciju da uživate i budete zadovoljni time kako izgleda ili šta obećava vaš ljubavni život. Svakako je moguće i da započnete ljubavnu vezu.

RIBE

Vi ste i inače skloni tome da budete u čudnim, nekad platonskim vezama na daljinu, a ovaj period još više naglašava mogućnost da vaš ljubavni život izgleda upravo tako. Moguća je i neka tajna veza ili afera, kao i tajna simpatija.

Stiže sezona Blizanaca! 19. maj je ključan - 3 znaka neka se spreme za velike promene

sledeća vest

Detaljnije