Ljubavni horoskop do 1. juna! Vagama prekid veze, Rakovi započinju zajednički život, a evo ko pati za osobom koja je daleko

ljubavni-horoskop-do-1.-juna!-vagama-prekid-veze,-rakovi-zapocinju-zajednicki-zivot,-a-evo-ko-pati-za-osobom-koja-je-daleko
Ljubavni horoskop do 1. juna! Vagama prekid veze, Rakovi započinju zajednički život, a evo ko pati za osobom koja je daleko
Venera, planeta ljubavi, boravi u Blizancima gde donosi nove ljubavne avanture za Blizance, Vodolije i Vage.

OVAN

 Naredni period će biti pun napetosti i nestabilnosti u sferi odnosa. Nećete biti raspoloženi da budete nečiji par, što će predstavljati problem za one koji su već u vezi jer će težnja za oslobođenjem biti jaka i lako može uzdrmati odnos.

BIK

U narednom periodu vas neće privlačiti ideja stabilne veze. Naime, imaćete želju da doživite nešto novo i uzbudljivo, neku vrstu ljubavne avanture. Zbog toga će vas privlačiti osobe s kojima imate male šanse da ostvarite trajan odnos.

BLIZANCI

Nalazite se u periodu kada vam je vrlo lako da se pokažete u najboljem svetlu, zbog čega ćete očarati svakoga koga budete želeli da osvojite. Moguće je i da ćete se potruditi oko izgleda ili imidža, dovoljno da to svi primete, a posebno neko kome se dopadate.

Foto: Shuterstock

 

RAK

Naredni period će biti sjajan period za lep i prijatan kućni život, za one Rakove koji već žive u zajednici sa partnerom ili započinjanje zajedničkog života sa partnerom za one pripadnike ovog znaka koji taj korak još nisu napravili.

LAV

Izuzetno vam je lako da privučete ljubav u ovom periodu. Zračite pozitivnom energijom i privlačnošću zbog vrlo pozitivnih planetarnih uticaja. Ipak, možda ćete biti nespremni da se na bilo koji način obavežete i započnete ozbiljnu vezu.

DEVICA

Bićete vrlo aktivni i društveni, ali ne toliko zainteresovani za ljubav koliko za neke druge oblasti života. Moguće je i da će okolnosti biti takve da vam neće dozvoliti da se posvetite ljubavi, ali ćete barem imati prilike da komunicirate sa nekim ko vam se dopada.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

 Ako ste u svežoj vezi, moguće je da ćete imati problema u ljubavnom životu, možda ćete čak doživeti prekid veze. Ako ste pak u dužoj vezi ili braku, bićete u mnogo boljoj poziciji da uspešno preživite period nestabilnosti, bez posledica.

ŠKORPIJA

U ovom periodu ste posebno privlačni i traženi, a taj trend će se nastaviti i naredne sedmice. Nećete morati mnogo da se trudite kako biste probudili osećanja u drugima, a i sami ćete biti vrlo otvoreni za to da doživite ljubav.

STRELAC 

Ovo je vreme veselja i mnogobrojnih prilika za uživanje, zbog čega ćete se lepo provesti bez obzira na svoj status. Ako ste sami, lakše ćete naći ljubav u ovom periodu, kada imate tako mnogo prilika za to da ostvarite nove kontakte u opuštenoj atmosferi.

JARAC

Nećete biti očarani prilikama za ljubav koje ćete imati, ali u nedostatku boljih možda ćete se odlučiti da iskoristite šta se nudi. Razmišljaćete o nekome ko je daleko i za koga znate da je nedostižan.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

Imaćete šansu da sretnete osobu koja je kao stvorena za vas. Privlačićete mnogo pažnje, zbog čega će vam možda biti teže da prepoznate osobu koja je najbolja za vas, ali ako ne budete brzali, donećete pravu odluku.

RIBE

Ulazite u vrlo naporan period u kome su moguća razna neprijatna iznenađenja u vašem ljubavnom životu. Dosta će zavisiti i od vas i načina na koji budete reagovali na dešavanja jer možete pogoršati situaciju ako izgubite strpljenje.

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 1. juna, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Detaljnije