Lepa Brena na američkoj turneji

Legendarna Lepa Brena je seriju svojih nastupa nastavila u društvenoj sali srpske pravoslavne crkve Sveti Sava u Merivilu u Indijani. Pozdravila je publiku sa bine u dobrom raspoloženju.

Starešina hrama otac Marko Matić bio je zadovoljan što je članovima parohije i drugima koji su doputovali iz Klivlenda i drugih gradova omogućeno da vide jednu od najvećih muzučkih zvezda.

„Ovo je osveženje za sve i velika radost za one koji su došli ovde, a i za nas kao domaćine. Prvi put dolaze ovde u Indijanu, imali smo sreću da izabere našu parohiju i crkvu i mi smo to rado prihvatili i svi koji su došli sigurno će biti prezadovoljni i da će imati lepo veče“, kaže protojerej stavrofor Marko Matić.

Suorganizator koncerta je udruženje žena, čija je predsednica Gordana Mitrović Vasilić.

„Došli smo na ideju da nešto napravimo u Indijani, jer toliko dešavanja ima u Čikagu, za razliku od Indijane…“, kaže Gordana.

Lepa Brena već decenijama oduševljava ljubitelje njene muzike, a tako je bilo i na koncertu u Merivilu, a u publici je bilo dosta ljudi koji su odrasli u Americi, kao i Amerikanaca koji do sada nisu znali za muziku Lepe Brene, ali su svi bili podjednako zadovoljni koncertom.

Detaljnije