Ko je umetnik, a ko sportista? I zvezde mogu da kroje karijeru

ko-je-umetnik,-a-ko-sportista?-i-zvezde-mogu-da-kroje-karijeru
Ovnovi vole takmičenja, Vodolije su rođene za muziku, a Blizancima leže poslovi u komunikacijama…

Prema astrologiji, svaki horoskopski znak je predodređen za neki posao. Jedni dobro barataju rečima, drugi su izuzetni analitičari, treći rođene vođe i organizatori, četvrti kreativci i umetničke duše. Zabavite se i otkrijte koji je vaš posao iz snova.

Ovan

Impulsivni, spontani i brzih refleksa, veoma inteligentni i aktivni, ovnovi su stvoreni za sport i takmičenje. Dobro im ide sve što je povezano s pokretom, dinamikom, pa i mehanikom. Bolji su u individualnim nego u timskim aktivnostima.

Bik

Ako ste pripadnik ovog znaka, velika je verovatnoća da odlično kuvate. Istraživanje novih recepata za vas je omiljeni hobi.

Blizanci

Bilo da je reč o oglašavanju, pregovaranju ili direktnoj prodaji, pripadnici ovog znaka nadareni su za uveravanje drugih osoba u ono što žele. Komunikativni su i odlični govornici.

Rak

Pripadnici ovog znaka imaju istinski talenat u razumevanju, motivisanju i shvatanju drugih ljudi. Zbog toga su odlični u ulozi profesora, trenera i savetnika.

Foto: Shuterstock

 

Lav

Lako privlače pažnju i to ih čini odličnim zabavljačima, pa su humor i snalažljivost u novim situacijama njihov istinski talenat. Odgovaraju im i poslovi u vezi sa lepotom, kozmetikom i prehranom.

Devica

Svakom zadatku se maksimalno posvete, a njihovo polje interesovanja je široko. Vole hobije povezane s računanjem, crtanjem, pravljenjem unikatnih stvarčica poput nakita, ukrasa itd.

Vage

Pravičnost, strpljenje u pregovaranju i mirenje posvađanih strana prirodni su talenti koji krase pripadnike ovog znaka kojima prijaju svi poslovi u kojima su glavno oruđe reči. Često su članovi nekih interesnih organizacija i veoma sposobni organizatori.

Škorpije

Ističu se u svim zadacima koji zahtevaju logičko razmišljanje i analizu. Računanje, finansijski poslovi i logički zadaci su upravo nešto u čemu će blistati.

Foto: Shuterstock

 

Strelac

Kao i Ovnovi, pripadnici ovog znaka su rođeni sportisti. Ipak, za razliku od Ovnova, njih ne motiviše samo takmičenje, koliko uzbuđenje i avantura. Njima odgovaraju poslovi poput turističkih vodiča.

Jarac

Disciplina i strpljenje su ono što krasi pripadnike ovog znaka nadarenog za sve što je praktično, pa vrlo lako hobi pretvaraju u dodatni posao. Pisanje, pevanje i slične delatnosti su one u kojima su njihovi skriveni talenti.

Vodolija

Većina pripadnika ovog znaka talentovana je za muziku, pevanje, sviranje, komponovanje…

Ribe

Ovo su najveći umetnici među svim horoskopskim znacima. Lako prenose svoje emocije na slikarsko platno, notnu svesku ili fotografiju.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Srećni ste ako ove ljude imate u svom životu! 4 horoskopska znaka koji će vam uvek biti velika podrška

sledeća vest

Detaljnije