Kako se ljube horoskopski znaci? Za koga je potrebno da proverite dah, a pred kim ne smete da oklevate

kako-se-ljube-horoskopski-znaci?-za-koga-je-potrebno-da-proverite-dah,-a-pred-kim-ne-smete-da-oklevate
Kada ljubite Devicu, proverite dah unapred, Ribe će vas radije poljubiti u obraz nego u usta, a ako želite da poljubite Ovna, uradite to bez oklevanja.

Poljubac neće nužno garantovati potpunu sreću do kraja života, ali barem ćete dobiti malo zabave i uživati u lepim trenucima.

Ovan

Energičan, nasilan i moćan. Ovnom vlada vatreni Mars, a ako postoji jedna stvar koju Mars zna, to je kako da stvori toplotu. Ovan može da kanališe svu tu vatrenocrvenu energiju u jedan usijani poljubac. Ovaj znak onako kako prilazi, tako se i ljubi – simpatično impulsivno. Kada prvi put poljubite Ovna, obično ne morate da brinete da li je prebrzo došao poljubac ili čekate na pravi trenutak. Ako želite da ga poljubite, uradite to bez oklevanja. Neka bude toplo i strastveno. Iako bi trebalo da znate, on će verovatno vas prvi poljubiti.

Bik

Sporo, senzualno i čvrsto kao stena. To je Bik i zato njihovi odnosi imaju tendenciju da traju duže od mnogih drugih znakova. Drugi razlog je njihov osećaj dodira – način na koji dodiruju tako da znate da će se poljubac javiti mnogo pre nego što planirate. Kada prvi put poljubite Bika, ne radite to brzo, Bik ne voli vruće i brze poljupce. Ovaj znak voli lagane stvari.

Blizanci

Blizancima prvo morate privući pažnju. Proces ide ovako: prvo pogled, zatim osmeh, zatim prvih nekoliko reči. Blizanci će gledati da li ste sposobni da vodite razgovore koji traju satima umesto samo trenutak. Konačno, poljubac. Poljubac je brz, seksi i razigran. Ako ostavite više njihovoj mašti, oni će se vratiti i tražiti još poljubaca. Kada prvi put poljubite Blizanca, recite da želite da ih poljubite. Ovaj znak reaguje na reči bolje nego bilo koji drugi.

Foto: Shutterstock

Blizancima prvo treba privući pažnju

Rak

Pogledajte kuću jednog Raka ili zamolite nekog da bude brutalno iskren o tome kako izgleda biti tamo. Ako vam kažu da je to domaća, udobna atmosfera, onda sjajno. Ako ne, investirajte u neke aparate, gomilu sitnica i otirač ispred ulaznih vrata pre nego što krenete u vezu sa Rakom. Kada započne poljubac, on će biti topao i predivan, a verovatno neće želeti da se zaustavi na samo jednom poljupcu.

Lav

Možete li da zamislite da čekate u redu da vidite da li ste vi ona koja će dobiti ružu? To je ono što vas očekuje ako pokušate da privučete Lava. Kada prvi put poljubite Lava, činite to dramatično. Ovaj znak želi da život bude kao na filmu, a biće razočaran ukoliko ste konvencionalni i dosadni. Lavovi vole poljupce pod mesečinom, na pljusku ili nasred ulice. Važno je da budu strastveni.

Devica

Device ne vole prljavštinu, neorganizovanost i haotičnu okolinu, tako da će hteti apsolutno savršene uslove pre nego što će moći da se opusti i uživa u poljupcima. Kada ljubite Devicu, proverite dah unapred. Ako ste otišli na večeru, uverite se da ništa nije zaglavljeno u vašim zubima i možete koristiti pepermint ili sredstvo za ispiranje usta. Vežbajte dobru tehniku jer one dobro znaju gradivo.

Foto: Freepik.com

Sa Škorpijom održavajte intenzivan pogled pre poljupca

Vaga

Vage su najromantičniji znak zodijaka. One žive da ugode drugima. Caka je u tome što takođe žele da njihov partner živi da ih zadovolji. Zatim, ukoliko provedete savršeno vreme sa njima, dobićete najvatrenije romantično iskustvo koje ste ikada dobili. Kada prvi put poljubite Vagu, nemojte da pravite scenu od toga. One ne vole ništa previše javno. Kada ih ljubite, držite ih u blizini i dodirnite leđa, što je njihovo najosetljivije područje. Ovaj znak zna kako dobro da ljubi, pa proverite da li znate šta radite.

Škorpija

Zaista postoji samo jedna reč koja može da se koristi da sumiramo Škorpije – i to važi za bilo koju Škorpiju na svakom mestu u svakom trenutku bilo kog dana – strast. One su strastvene u svemu i svačemu što rade. Kada prvi put poljubite Škorpiju, pogledajte je u oči pre nego što to uradite. Držite intenzivan pogled. Sam poljubac treba da bude strastven, ali pod kontrolom.

Strelac

Strelčevi uvek žele više – posebno kada je reč o poljupcima. Kada prvi put poljubite Strelca, činite ga razigranim. Ovaj znak ne voli bilo šta previše ozbiljno, čak i poljupce, pa bi to izgledalo kao kada ste bili neki srednjoškolac u zadnjem delu automobila. Zapravo, oni bi stvarno to uradili ako ste vi za to.

Foto: Shutterstock

Ribama je bitno da osećaju fizičku bliskost kako bi uopšte došlo do poljupca

Jarac

Jarčevi nisu romantični, ali to nije nemoguća misija. Samo im treba malo više vremena da to postignu. Njihov poljubac je rafiniran, elegantan i seksi. Kada prvi put poljubite Jarca, možda je dobra ideja da im prvo to nagovestite ili čak tražite dozvolu. Žele da im pokažete malo poštovanja. Nemojte ih poljubiti u javnosti.

Vodolija

Vodolije su ekscentrične, ali one zapravo imaju tendenciju da budu najneupadljivije kada su u pitanju romantični zapleti. One vole iznenadne poljupce. Kada prvi put poljubite Vodoliju, izbijaju neke nove tehnike. Ovo je znak koji voli da eksperimentiše i oni su sve pokušali. Ne vole poljupce u javnosti.

Ribe

Ribe će vas radije poljubiti u obraz nego u usta. Njima je bitno da osećaju fizičku bliskost kako bi uopšte došlo do poljupca. Miris im je jako važan, zato mirišite lepo pre nego što krenete da poljubite osobu rođenu u znaku Ribe.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Pred nama je moćan astro period! Sunce ulazi u Vagu - 3 horoskopska znaka će zasijati u oktobru

sledeća vest

Detaljnije