Ja sam povredio Karića i Sandu

Ja sam povredio Karića i Sandu Škeljzen Butići Faj, najpoznatiji šiptarski crni mag, preuzeo je odgovornost za „napad na Bogoljuba Karića i Sandu Rašković-Ivić“. – Mojim psihotronskim oružjem oštetio sam zdravlje srpskih političara koji su pre tri dana došli na Kosovo. To više neću da dozvolim nijednom Srbinu. Svaki njihov političar koji se usudi da dođe na našu zemlju biće drastično kažnjen – rekao je Faj kosovskim medijima. On tvrdi da ima parapsihološke moći kojima može da emituje negativnu energiju opasniju od svakog poznatog oružja. – Karića i Raškovićku sam samo upozorio ovim malim napadom. Da sam hteo, mogao sam ozbiljnije da ih povredim. Ipak, odlučio sam da ih ne kaznim preteško, ovo im je dovoljno. Psihotronskim oružjem prvo sam narušio Karićevu odbrambenu auru, koju poseduje svaki čovek. S Karićem sam se baš namučio. On je s ovih, naših prostora, pa poseduje deo energije koju emituje kosovska zemlja. Prvi udarac mog oružja u njegovu auru bio je potpuno neuspešan. Moje astralno telo, koje je bilo na korak od Karića, videlo je da se on samo namrštio, rekao „joj“ i dlanom se lupio po vratu, kao da tera komarca. Da nije iz Peći, već prvi napad bi ga oborio. Ali, jok, onako snažan, okrugao, s oblim stomakom, čvrst i jak, s lakoćom je odbio napad. Drugim napadom sam ga malo ozbiljnije povredio, ali ništa opasno. Nisam hteo da ga napadnem i treći put. Moglo je da bude fatalno ili po njega, ili po mene. Baš me izmorio, svu energiju sam ispucao na njega, da probijem tu debelu auru. čujem da sad ima srčanih problema, ali ni meni nije lako – rekao je Škeljzen Butići Faj. Sa Sandom Rašković-Ivić imao je manje problema. Ona poseduje drugu vrstu gorštačke aure, čija energija nije komplementarna s kosovskom. – Bilo je dovoljno da je malo čvaknem, pa da kolabrira. Takve mete s lakoćom obaram. Ako su Srbi pametni, moraće da ovo upozorenje shvate vrlo ozbiljno. Ja nemam moć da koristim psihotronsko oružje van prostora Kosova, ali ovde sam veoma opasan. Samo neka mi ne dolaze na oči, pa će svi biti živi i zdravi. Ko se sledeći, ipak, ohrabri da dođe na Kosovo, neka se dobro pričuva od mene – zapretio je Faj.

Karićeva kosovska aura Šiptarski crni mag objasnio je da svako tlo emituje energiju koja štiti ljude koji su potekli na njemu. – Bogoljub Karić ima istu vrstu energije kao i ja, ali ne ume da je koristi. Zato sam u prednosti u psihotronskom ratu s njim, iako mi nije lako da ga pobedim. Ne bih voleo da se opet suočimo. Verovatno bismo obojica završili u bolnici, nadam se ne u istoj – rekao je Škeljzen Butići Faj.

Sandu bi oborio i dečak Novi šef Koordinacionog tela za Kosmet Sanda Rašković-Ivić nema adekvatne odbrambene mehanizme. – Njena aura je drugačijeg sastava, pa mi nije bio problem da je izbušim, to bi mogao svaki veštiji dečak s Kosova. Da se razumemo, sad nisam hteo da je ozbiljnije povredimo, ali neka više ne dolazi ovamo, ova zemlja je naša i ja ću je braniti svim, pa i najdrastičnijim, načinima – rekao je poznati šiptarski crni mag.