Izuzetno veče, dva koncerta: Maya Sar i Dino Šoše

Poznata kantautorka Maya Sar održaće 09. marta koncert u teatru Anzent. Publika u Beču po prvi put će imati priliku da uživo čuje njene hitove "Korake ti znam", "Moj je život moja pjesma" i mnoge druge.
Ovaj nastup biće zasigurno vrhunski doživljaj za sve ljubitelje kvalitetne pop muzike, s obzirom na to da je Maya Sar veoma poznata kao umetnica koja svojim glasom i scenskim nastupom očarava publiku.
Publika koja prati domaću pop scenu odlično poznaje dosadašnji rad ove pevačice i kompozitorke koja ih je osvojila još 2010. godine prvim singlom "Nespretno".
Poznata je i po tome što velika muzička imena ex yu scene veoma cene njen rad, te je do sada sarađivala sa mnogim zvezdama, kao što su Zdravko Čolić, Dino Merlin, Tereza Kesovija, Sergej Žetković, Nina Badrić, Aleksandra Radović i mnogi drugi.
U toku je njena regionalna turneja pod nazivom "Live in Theatre” u sklopu koje je održala veoma uspešne koncerte u Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Tuzli i Zenici. Prvi koncert u Srbiji, Maya će održati 22. februara u Pozorištu na Terazijama i za njega vlada veoma veliko interesovanje publike u srpskoj prestonici.
Na koncertu u Beču 9. marta Maya će nastupati zajedno sa Dinom Šoše koji će tom prilikom promovisati svoj muzički prvenac „Anhedonija“. Osim po svojoj muzikalnosti, Dino Šoše je poznat i kao autor i voditelj televizijskih emisija i vlasnik izdavačke kuće Bum Media i novine "Bum", na austrijskom tržištu. Za svoj prvi album „Anhedonija“, na kojem se nalazi 13 pesama, sam je napisao tekstove muziku u pop, rock i jazz tonovima, koja je, kako autor kaže, obojena autobiografskim momentima i rezultat višedecenijskog osećanja muzike.
Ova dva izuzetna umetnika, koji će se vlastitim pesmama po prvi put predstaviti bečkoj publici u teatru Akzent, pratiće na sceni ekipa izuzetnih pop i jazz instrumentalista, a vođa benda je Mahir Sarihodžić, koji je producirao albume oba umetnika.
Ulaznice možete kupiti na zvaničnoj internet stranici Anzent teatra ili na brojnim lokacijama u Beču (Cafe Talisman, Beertija, Knjižara i galerija MI, Pitawerk, Pitara OROZ, Cafe Blueberry, Restoran Marengo, Restoran Alma Grill).
Cena ulaznice u 14€, na dan koncerta 18€.
BESPLATNA DOSTAVA ULAZNICA: 0650 / 321 00 71

2017., Dijaspora, BečOriginal Article