Izaberite kamen i poruku koju vam šalje! Jaspis donosi uspeh, a opal… (FOTO)

izaberite-kamen-i-poruku-koju-vam-salje!-jaspis-donosi-uspeh,-a-opal…-(foto)
Saznajte koje tajne poludrago kamenje otkriva o vašoj ličnosti i zabavite se…

Kristaloterapija, popularna disciplina o uticaju kristala na život ljudi, što iz zabave, što iz želje da se sazna nešto više o njoj, ima sve više poklonika. Prema nekim istraživanjima, uz dnevni i nedeljni horoskop, tumačenja o moćima poludragog kamenja i kristala i koja vrsta donosi boljitak kojim astrološkim znakovima najčitanije su teme u dnevnoj štampi i na portalima.

Izaberite jedan od kamenova i saznajte poruku.

Foto: printscreen Twitter

 

Zovu ga još i „mesečev kamen“. Njegov izbor ukazuje na to da vam je sada najviše potreban odmor od buke i vreve. Osećate potrebu da se isključite i zaboravite na probleme. Potrebno vam je vreme da sredite svoja osećanja. Bilo bi najbolje da narednih nekoliko dana i nedelja odete na kratak odmor.

Malahit

Ovaj izbor ukazuje da vas, u skorije vreme, očekuju velike životne promene. Možete iskusiti i preživeti velika iznenađenja. Zvezde su vam naklonjene.

Sunčev kamen

Vi ste veliki optimista. Čeka vas lepa budućnost. Za zdravlje je bolje da češće boravite napolju, bez obzira na hladnoću.

Opsidijan

Podsvest pokušava da vam kaže da je došlo vreme promena. U narednim danima treba da se trgnete i korak po korak menjate navike. Nemojte biti ljubomorni. Ne zavidite jer bi to moglo da bude razlog svađe sa bliskim osobama.

Hovlit

Uvek ste na oprezu. U svakoj raspravi spremni ste da razumete argumente protivnika. I to vam daje sposobnost da sagledate bilo koju situaciju iz svih mogućih uglova. Osetljivi ste, ali odlično razumete šta drugi pokušavaju da vam kažu. Ono što zamislite to će se ostvariti.

Jaspis

Veseli ste i optimistični. Za vas je važno da se život i dalje nastavlja kao lepa igra. U narednih mesec dana ne bi bilo loše da planirate nove avanture. Pa čak i da steknete nove prijatelje. Vreme je povoljno za to. Šta god da započnete u ovo vreme, smeši mu se uspeh.

Ljubavni horoskop do 16. decembra! Strelčevi će izjaviti ljubav, Jarčeve će neko oboriti sa nogu, a evo kome sledi ljubav iz kruga prijatelja

sledeća vest

Detaljnije