Интернационално на далеко познати хирург Проф. др Даница Грујић; нећу НАТО-хоћу научне центре да стварају нове Николе Тесле…Видео који треба погледати и делити! Особа која би могла хирушком прецизностћу увести ред и достојанство у Србији!

Особа која би могла хирушком прецизностћу увести ред и достојанство у Србији!

Даница ГрујичићAbonnieren

E pa dragi moji prijatelji i kolege evo prvog VIDEO obraćanja ili kako su mi mladi rekli VLOGa. VLOG će postojati u zavisnosti od vaše potrebe za njim, tako da ćete mi deljenjem ovog videa sa vašim prijateljima, komentarima i slanjem poruka staviti do znanja da li želite da nastavim dalje ili ne.

Ne znam čime sam zaslužila ovoliku vašu pažnju ali u prethodna 2 dana od kada sam aktivirala ponovo ovaj nalog stiglo mi je preko 1000 zahteva za prijateljstvo i preko 300 poruka. 🙂 Izvinjavam se svima kojima još uvek nisam odgovorila, učiniću to svakako.

Ovaj vid video obraćanja ili vloga biće samo jedan od načina na koji želim da iznesm mnogobrojne probleme iz oblasti zdravstva pre svega sa kojima se susreću pacijenti na prvom mestu ali i moje kolege i ja, kao i predloge njihovih rešenja. Ne zanima me dnevnopijačna i stranačka politika, već mi je želja da se osvrnem na sve ostale segmente života, pre svega svakodnevne probleme koji muče obične gradjane. Ukoliko vi nemate načina da ih izneste u javnost pišite mi i ja ću to učiniti u vaše ime. Pogotovo svakodnevne životne priče sa kojima se susrećem, jer mi lekari najbolje vidimo koliko su nam narod, društvo i država bolesni. Pa valjda će nas neko čuti. Ovde barem ne mogu da nas cenzurišu.

Takođe, dobila sam nekoliko desetina poruka vezana za zdravstvene probleme koje imate. Trudiću se da na te poruke odgovaram pre svih. Dobila sam predlog koji mi se svideo, a to je da kroz video obraćanja odgovaram na sva pitanja vezana za zdravstvene probleme i bolesti.

Potruću se da ovo malo slobodnog vremena koje imam posle posla iskoristim u iznošenju svih problema mojih kolega, pacijenata i mog naroda pre svega mladih. Pozivam vas sve da mi pišete i dajete predloge šta i kako treba urediti kao i da mi postavljate pitanja na koje sam spremna da odgovaram. Vaša doktorka i profesorka Dana