Gujon se sastao s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem

Gujon se sastao s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem

4. maj 2022.
Aktuelno, Region, Vesti

1 Views

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon sastao se s gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem u Gradskoj upravi. Nakon razgovora u kojem su upoznali jedan drugog s izazovima institucija koje vode i mogućnostima saradnje, Gujon i Stanivuković prošetali su ulicama prestonice Srpske.

„Veoma sadržajan i prijatan razgovor imao sam s najmlađim gradonačelnikom u istoriji Banjaluke u impozantnoj zgradi Gradske uprave koju sam prvi put posetio. Zahvalan sam na toplom prijemu i gostoprimstvu gradonačelnika i dragih Banjalučana, zbog kojih se u prestonici Republike Srpske svaki put osećam kao kod kuće“, izjavio je Gujon.

Gradonačelnik Draško Stanivuković je nakon susreta rekao da je Gujon za srpski narod, posebno one koji žive na Kosovu i Metohiji, učinio mnogo, zbog čega ga, kako je kazao – Srbi svim srcem smatraju svojim.

„Kroz svoj humanitarni rad on snažno podržava naš narod gde god se on nalazio, zbog čega je nosilac najznačajnijih priznanja od strane Republike Srbije, ali i Republike Srpske. Ponosan sam na ovo prijateljstvo, koje će u godinama koje dolaze, biti još snažnije“, istakao je Stanivuković.

Slične objaveNastavlja se kampanja zaštite srpske imovine u FBiH

4. maj 2022.Gujon: Pozivamo Srbe s imovinom u FBiH da se jave kancelarijama za pravnu pomoć

4. maj 2022.Ukidaju se mere za ulazak građana Srbije i stranih državljana u zemlju

2. maj 2022.

Check AlsoObeležena godišnjica pogibije Nenada Nikolića

Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković položio je danas venac na mesto stradanja policajca Nenada Nikolića …

Original Article