Film Vojna Akademija 5 premijerno u bioskopima Austrije i Nemačke

Svečana premijera filma Vojna Akademija 5 biće održana u Beču, u petak, 18. oktobra, u bioskopu Cineplexx Donau Zentrum, sa početkom u 20:00 časova. Austrijsku premijeru će svojim prisustvom uveličati članovi autorske i glumačke ekipe filma.

Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz razne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati letenju, mladih potporučnika koji se spremaju za specijalnu brigadu i trude se da prežive u najvećoj divljini, do divnih ljubavnih priča, borbe za ljubav Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Šaše i Klisure.

U filmu uloge tumače Bojan Perić, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin Teodosić, Miloš Timotijević, Slaven Došlo, Andrea Ržaničanin, Vaja Dujović, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Viktor Savić i mnogi drugi.

Nakon svečane premijere u Beču, austrijska publika će imati priliku da pogleda film „Vojnu Akademiju 5“ u Gracu, Lincu, Insbruku, Salcburgu, Lauterahu i Villachu. Projekcije u ovim gradovima se održavaju u nedelju, 20. oktobra 2019, u bioskopima lanca Cineplexx.

Nemačka publika imaće priliku premijerno da pogleda film takođe u nedelju, 20. oktobra 2019, u sledećim gradovima: Augsburg (CineStar), Berlin (CineStar, CinemaxX, Cineplex), Bonn (CineStar), Bremen (CinemaxX), Dortmund (CineStar), Dresden (Cineplex), Düsseldorf (UFA Palast), Essen (CinemaxX), Frankfurt (CineStar), Hamburg(CinemaxX), Hannover (CinemaxX), Kassel (CineStar), Köln (Cineplex), Leipzig (Cineplex), Mannheim (Cineplex), Memmingen (Cineplex), Müllheim (CinemaxX), München(CinemaxX), Nürnberg (Cinecitta), Oberhausen (CineStar), Offenbach (CinemaxX), Sindelfingen (CinemaxX), Stuttgart (UFA Palast) i Villingen-Schwenningen (CineStar).

Ulaznice za premijerne projekcije su u pretprodaji na blagajnama bioskopa, kao i onlajn na zvaničnim bioskopskim stranicama.