Драган СТАНОЈЕВИЋ: Велики пројекат српске дијаспоре – електронско гласање преко пет милиона Срба из целог света… (видео)

Драган Станојевић је говорио о разлозима за организовање, о вапијућој потреби да барем дијаспора, трезне главе покуша да спасе што се спасти може у емисији ПОГЛЕД НА ИСТОК, чији је аутор и водитељ Слободан Стоичевић.

Он је најавио такође велики пројекат српске дијаспоре: електронско гласање преко пет милиона Срба из целог света ако еврофанатична власт распише референдум за промену Устава.

„Чак и ако либерална тоталитарна власт опет остави дијаспору без права гласа на референдуму“, Драган Станојевић је најавио да ће се дијаспора сама организовати и спровести референдум електронским гласањем уз помоћ међународних посматрача да би у случају добровољног комадања Србије од стране издајника и еврофанатика – остао писани траг да то није била воља српског народа.

– Електронско гласање је само један од пројеката Покрета „РОД“ који је нова патриотска и конзервативна снага на политичкој сцени Србије, каже Станојевић и најављује да ће суди из дијаспоре који не зависе од америчких мрежа, од квази партија, од партијског запошљавања или сумњивих „комбинација“ и „страних инвестиција“ – покушаће да из иностранства помогну Србији.

ИЗВОР: HelmCast, PRAVDA

———-

ПОВЕЗАНО:

*Интервју са Драганом Станојевићем: Формирамо странку српске дијаспоре

*Коме то смета најављено формирање Покрета родољуба отаџбине и дијаспоре (РОД)

————-

20.3.2018. за СРБски ФБРепортер приредила Биљана Диковић

Категорије:АКТУЕЛНО, Видео, ДЕШАВА СЕ…, ДРУШТВО, Драган Станојевић, Други пишу, Интервју, КУЛТУРА, МУЛТИМЕДИЈА, Медији- генератори јавног мњења, Мишљење, Национално питање, Новости, ПОЛИТИКА, Промоција правих вредности, Родољубље, СВЕТ, СРБИЈА, будућност, MAIL – RSS FEED

Tagged as: , , , , , , , , ,