Dnevni horoskop za sredu 29. maj! Blizancima sledi ljubav na prvi pogled – Jedan znak ne sme da ulaže novac!

dnevni-horoskop-za-sredu-29.-maj!-blizancima-sledi-ljubav-na-prvi-pogled-–-jedan-znak-ne-sme-da-ulaze-novac!
Dnevni horoskop za sredu 29. maj! Blizancima sledi ljubav na prvi pogled – Jedan znak ne sme da ulaže novac!
Sledi nam jedan zanimljiv dan, pogledajte da li su vam zvezde sada naklonjene.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti zainteresovani za nova poznanstva, uzbudljive događaje. Stabilnost u ljubavi nije vam cilj. POSAO: Problemi sa osobama koje rade za vas. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Moguća nova poznanstva, ali osim toga, ništa bitno neće se desiti. POSAO: Izvestan uspeh u administrativnim poslovima i onih u vezi sa modernim tehnologijama. ZDRAVLJE: Srčane tegobe.

BLIZANCI

LJUBAV: Lako možete sresti nekog ko će vam se dopasti. POSAO: Budite puni poštovanja u kontaktu sa nadređenima ako ne želite da imate problema sa njima. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Ako ste sami, možete se nadati napretku. POSAO: Promena koju ste očekivali danas može da se desi. Moguće je da će doći do promene nadređene osobe. ZDRAVLJE: Virusne infekcije.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Prilike će se same nuditi, ali vi ih nećete smatrati dovoljno primamljivim. POSAO: Situacija na planu karijere će biti nestabilna i ne baš zadovoljavajuća. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

DEVICA

LJUBAV: Prilika za ljubav sa strancem ili na putovanju, ali ne i u vašem bližem okruženju. POSAO: Moguć manji uspeh u intelektualnom radu. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Danas ćete biti u svom svetu i mnogo ćete razmišljati o nekom iz prošlosti. POSAO: Ovo je dan za završavanje onoga što je ostalo od započetih poslova. ZDRAVLJE: Promenljivo.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Maštaćete o ljubavi, ali ćete biti previše skloni temperamentnim ispadima da biste imali sreće. POSAO: Puni ste energije i radnog elana, što je dobro za posao. ZDRAVLJE: Upala grla.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete kontakt sa nekim ko je privlačan, ali s kim će biti nemoguće da ostvarite harmoničnu vezu. POSAO: Moguća manja finansijska dobit. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

LJUBAV: Vodite računa da ne ispadnete neotesani ili grubi u društvu osobe koja vam se dopada. POSAO: Bavićete se administrativnim problemima koji će iskrsnuti. ZDRAVLJE: Infekcija grla.

VODOLIJA

LJUBAV: Danas ćete uživati u intimnoj atmosferi doma i porodičnom životu. POSAO: Blokada u oblasti finansija i loše vreme za ulaganja. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RIBE

LJUBAV: Niste u povoljnom periodu za ljubav, ali zato jeste za strast. POSAO: Velikim zalaganjem ćete popraviti utisak kod nadređenih. ZDRAVLJE: Dobro.

3 znaka će se kupati u parama do kraja 2024! Horoskop drevnih Maja otkriva kome će sve ići od ruke

sledeća vest

Detaljnije