Dnevni horoskop za sredu 13. septembar! Device će se zaljubiti u nekoga koga dugo poznaju, a ovaj znak čeka promena karijere

dnevni-horoskop-za-sredu-13.-septembar!-device-ce-se-zaljubiti-u-nekoga-koga-dugo-poznaju,-a-ovaj-znak-ceka-promena-karijere
Device čekaju problemi finansijske prirode i neoprezna ulaganja, ali će im zdravlje biti dobro…

OVAN 

LJUBAV: Uživaćete u društvu vrlo privlačnih osoba, ali nećete biti raspoloženi za romansu. POSAO: Uspeh na sudu I u svakoj vrsti spora. Uživaćete naklonost uticajnih osoba. ZDRAVLJE: Zubobolja.

BIK 

LJUBAV: Biće vam teško da odolite bilo kome ko vam je privlačan jer ste snažno zainteresovani za ljubav i fizički kontakt. POSAO: Očekujte finansijski uspeh. ZDRAVLJE: Grlobolja.

BLIZANCI 

LJUBAV: Imaćete prilike za kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Povoljan period za inovacije na poslu, a što se tiče finansija moguć uspeh na igrama na sreću. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK 

LJUBAV: Bilo kakva vaša očekivanja mogu dovesti do problema u odnosu, jer parrtner neće trpeti bilo kakav pritisak. POSAO: Promena toka karijere. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Foto: Shutterstock

 

LAV  

LJUBAV: Pošto se nalazite u sjajnom periodu za ljubav, sva vaša očekivanja mogu biti ispunjena. POSAO: Moguć je napredak u privatnom biznisu. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete. 

DEVICA 

LJUBAV: Moguća je komunikacija sa osobom koja vam se dopada. Zaljubićete se u nekog koga dugo poznajete. POSAO: Problemi finansijske prirode i neoprezna ulaganja. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA 

LJUBAV: Biće vam teško da se skoncentrišete na samo jednu osobu. POSAO: U ovom periodu imate problema da pokažete sve što znate, zbog čega ćete biti nezadovoljni. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

ŠKORPION 

LJUBAV: U ovom periodu vam je potreban neko s kim ste mentalno kompatibilni. POSAO: Moguće su promene na samom poslu ili promena radnog mesta. ZDRAVLJE: Iznenadan bol.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC 

LJUBAV: Imaćete previše prilika za ljubav i biće vam teško da se odlučite za samo jednu osobu. POSAO: Nedostajaće vam entizijazma jer ćete se osećati zasićeno ili čak iscrpljeno. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC 

LJUBAV: Bićete skloni flertu sa ljudima s kojima radite. POSAO: Bićete puni radnog elana i spremni za sve izazove, ali tehnički problemi bi mogli da vas ometaju. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA 

LJUBAV: Opravdano je ako imate očekivanja, ali ovo nije period u kome se može nešto značajnije desiti u ljubavnom životu. POSAO: Može se desiti da izgubite novac. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE  

LJUBAV: Može se desiti da se upetljate u komplikovan odnos sa osobom koja vać ima partnera. POSAO: Imaćete izvesnih briga vezanih za ovu sferu života. ZDRAVLJE: Oprez sa alkoholom.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Ko je umetnik, a ko sportista? I zvezde mogu da kroje karijeru

sledeća vest

Detaljnije