Dnevni horoskop za petak 1. septembar! Vodolije u povoljnom periodu za karijeru, a evo ko će se zaljubiti na putovanju

dnevni-horoskop-za-petak-1.-septembar!-vodolije-u-povoljnom-periodu-za-karijeru,-a-evo-ko-ce-se-zaljubiti-na-putovanju
Bikovi će se zaljubiti na putovanju ili će otići na romantično putovanje sa izabranom osobom.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Moguće je da ćete se zbližiti sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati u većem društvu. POSAO: Ovo je vreme da ostvarite svoje planove. ZDRAVLJE: Povrede.

BIK

LJUBAV: Zaljubićete se na putovanju ili ćete otići na romantično putovanje sa izabranom osobom. POSAO: Uspeh u pružanju intelektualnih usluga ili u radu u inostranstvu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Danas ćete imati problema da se saglasite sa partnerom. Razlike u mišljenjima i verovanjima će narušavati harmoniju. POSAO: Impulsivno ćete trošiti novac. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shuterstock

 

RAK

LJUBAV: Bićete vrlo sentimentalni i skloni uživanju, zbog čega ćete uložiti znatnu količinu vremena i energije u ljubavni život. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Dobro.

LAV

LJUBAV: Kao i inače u ovom periodu, privlačićete mnogo pažnje i imati prilike gde god da se pojavite. POSAO: Uspeh u svemu što je u vezi sa kreativnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

DEVICA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko dolazi iz druge kulture i s kim zbog toga imate problema da se razumete. POSAO: Moguće nesmotreno ulaganje. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Nestabilnost u odnosu za one koji su u braku, za one koji to žele da budu, moguće pravne ili druge prepreke u ostvarivanju zajednice. POSAO: Promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Lošije.

Foto: Shutterstock

 

ŠKORPION

LJUBAV: Ako ste sami, ovo nije period u kome ćete naći ljubav, ali možete se upustiti u aferu. POSAO: Korist od bavljenja nekretninama, ali i neki pravi problemi. ZDRAVLJE: Nestabilno.

STRELAC

LJUBAV: Okolnosti će vas razdvojiti od partnera. Moguće je i neslaganje ili nesporazum u odnosu. POSAO: Oprezno postupajte sa novcem, pogotovo ako se bavite tuđim. ZDRAVLJE: Upala mišića.

JARAC

LJUBAV: Biće dosta uspona i padova u vašem ljubavnom životu, moguće je da imate raznorazne doživljaje. POSAO: Razmišljaćete o ulasku u partnerski posao. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaša popularnost kod osoba suprotnog pola će skočiti. POSAO: Nalazite se u izuzetno povoljnom periodu za karijeru, pogotovo ako se bavite umetnošću. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Zabavljaćete se i provoditi vreme sa osobama koje su privlačne, ali nećete biti u situaciji da ostvarite vezu. POSAO: Bavićete se špekulacijama i organizacijom rada. ZDRAVLJE: Infekcije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Zašto starije žene vole mlađe muškarce? Postoji 7 razloga, a jedan je najvažniji

sledeća vest

Detaljnije