Dnevni horoskop za četvrtak 10. avgust! Ovnovima afera, Strelčevi društveni, a ovaj znak će dobiti na igrama na sreću

Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se u Blizancima, pa nam donosi bolje raspoloženje. Ova planetarna pozicija će najviše prijati Vagama, Blizancima i Vodolijama.

OVAN

LJUBAV: Moguća je afera, ali ne i nešto što je stabilno ili dugotrajno. POSAO: Moguća je promena posla ili promene na radnom mestu. Modernizacija kancelarije i uspeh onima koji se bave umetnošću. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK

LJUBAV: Zainteresovaće vas neko ko uopšte nije za vas. Trenutno je vaš radar potpuno pogrešno naštelovan i treba opreznije da birate. POSAO: Uspeh u oblasti obrazovanja i sporta. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

Foto: Shutterstock

 

BLIZANCI

LJUBAV: Harmonija u odnosu potpomognuta pozitivnim dešavanjima i okolnostima života. POSAO: Mogući su manji nesporazumi sa kolegama. Problem međuljudskih odnosa na poslu. ZDRAVLJE: Neuralgija.

RAK

LJUBAV: Danas ćete biti potpuno orijentisani na ljubav i odnose, zbog čega možete ostvariti napredak u ovoj sferi. POSAO: Moguć uspeh onima koji se bave trendovima i modom. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Ljubavni život će vam biti nestabilan, jer ćete težiti oslobođenju od svih obavezujućih odnosa. POSAO: Mogući problemi u privatnom biznisu ili u sferi finansija. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

LJUBAV: Moguće je razočaranje u ljubavi. Imaćete utisak da vas je osoba koju ste izabrali na neki način prevarila, čak i ako nije. POSAO: Dobitak na igrama na sreću i pri spekulisanju. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

VAGA

LJUBAV: Moguća kratka ili nedefinisana veza sa nekim iz kruga prijatelja ili nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Uživaćete u nešto pozitivnijem trendu u karijeri. ZDRAVLJE: Slabije.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Upoznaćete nekog novog ili ćete uspostaviti novi kontakt na društvenim mrežama. Virtuelna romansa. POSAO: Mogući administrativni problemi, ali i iznenadni novčani dobitak. ZDRAVLJE: Aritmija.

STRELAC

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo društveni. Ostvarićete kontakt sa više osoba koje će pobuditi vaše interesovanje. POSAO: Imaćete izvesnih problema u procesu rada. ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

JARAC

LJUBAV: Mogući novi kontakti i dobra komunikacija sa osobom koja vas interesuje, ili čak više osoba koje će vam sve biti privlačne. POSAO: Završavaćete ono što je ostalo nedovršeno. ZDRAVLJE: Loše.

Foto: Shutterstock

 

VODOLIJA

LJUBAV: Ljubavni život će vam se verovatno svesti na površno flertovanje na društvenim mrežama, sa osobama koje slabo poznajete. POSAO: Bez promena u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Alergije.

RIBE

LJUBAV: Niste posebno zainteresovani za ljubavni život i zbog toga će on i dalje izgledati prilično siromašno. POSAO: Bavićete se nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Slabije.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Saturn gazi u Ribama do 2026! Evo zbog čega ga zovu gospodarem karme i vremena  - 4 znaka neka se spreme za transformaciju

sledeća vest

Detaljnije