Del Boj se ponovo vraća na male ekrane

del-boj-se-ponovo-vraca-na-male-ekrane

Ser Dejvid Džejson se vraća se na male ekrane i ulozi Del Boja u „Only Fools and Horses„, dve decenije nakon što se hit BBC-jev serijal završio.

Ovaj 83-godišnji glumac, koji je u klasičnoj komediji igrao sumnjivog trgovca Del Boja Trotera, otkriće tajne koje su se plele iza kulisa u specijalnoj božićnoj epizodi, prenosi N1,

Ovaj dokumentarac će se emitovati na britanskom Кanalu 5 na Badnje veče po gregorijanskom kalendaru, a takođe će gledaoci moći u njemu da vide i Tesu Pik-Džouns, koja je tumačila Del Bojevu ženu Rakel, i druge članove glumačke ekipe.

Pod nazivom „Priča o s mućkama za Božić“, 90-minutni film, navodno će referisati i četvri božićni specijal o ovom sitkomu, „To Hull and Back“.

Ser Dejvid će takođe otkriti koji je njegov omiljeni božićni specijal.

Mnogo puta se govorilo o tome da se serija na neki način vrati na male ekrane. Međutim, Nikolas Lindherst, koji je igrao Rodnija Trotera, odbacio je ideju o povratku, jer su mnogi članovi originalne postave umrli, uključujući i genija iza cele priče – scenaristu Džona Salivana, koji je preminuo 2011. godine.

Post Views: 17

Originalni tekst