Buč Kesidi sedam dana u Zagrebu!

buc-kesidi-sedam-dana-u-zagrebu!

Pančevačka grupa Buč Kesidi će preuzeti zagrebački klub Sax na nedelju dana dana! Od ponedeljka 4. do nedelje 10. decembra bend će 7 večeri zaredom nastupati u klubu u Palmotićevoj ulici u Zagrebu.

Buč Kesidi – „Trebaš mi“

Nakon što su celu 2023. posvetili turneji „Skupi snagu“ grupa Buč Kesidi okreće se klupskim koncertama i novom albumu. Protekli meseci prošli su u znaku velikih nastupa u regiji među kojima su se posebni istakli rasprodati beogradski stadion Tašmajdan pred 10.000 ljudi i zagrebačka Šalata u maju. Upravo u jedan od epicentara njihove popularnosti, grad Zagreb, bend se vraća u decembru i donosi sve svoje najvažnije pesme kao što su „Euforija“, „Kafe aparat“,  „Laž“, „Skupi snagu“, „Subota“, „TIHO“, „Curimo po asfaltu“ te naravno „Nema ljubavi u klubu“, „Nedelja ujutru“ i „Đuskanje ne pomaže“ kao i mnoge druge.

Pozornicu Saxa Buč Kesidi će zauzeti na tačno 7 dana, a svaki koncert će biti posebno pripremljen, o čemu će tačno radi će biti uskoro objavljeno. Ovo nije prvi put da „bend iz Pančeva“ preuzima rezidenturu u Zagrebu. U septembru 2021. održali su pet svirki u dvorištu ALU u Ilici.

Buč Kesidi – „TIHO“

Legendarni klub Sax u Palmotićevoj ulici će proslaviti u narednoj sezoni 25 godina rada i obeležiće to nizom intimnim klupskih koncerata velikih imena domaće i regionalne scene.

Ulaznice po ceni od 20 eura u prodaju kreću u sredu, 11. oktobra u 10:00 na sajtu Eventima. Fizičke ulaznice će biti dostupne na blagajni kluba Sax svaki dan u radno vreme kluba. U ponudi će se odmah naći svih sedam datuma.

Post Views: 36

Originalni tekst