Bolesti horoskopskih znakova! Bikovi imaju probleme sa grlom, Strelčevi sa kukovima, a evo koga muči visok krvni pritisak

Astrologija često pruža analize mogućih sklonosti svakog horoskopskog znaka prema određenim aspektima zdravlja. Zbog toga možemo da primetimo da su Ovnovi skloni glavoboljama, a Bikovi problemima sa grlom.

Evo nekoliko sklonosti prema bolestima za svaki znak:

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovi su poznati po svojoj energiji i strastvenom pristupu životu. Ali, ta strast može ih dovesti do stresa i napetosti. Skloni su glavoboljama, migrenama i problemima sa vidom zbog prekomernog naprezanja.

Bik (20. april – 20.maj)

Bikovi su skloni problemima sa vratom, grlom i štitnom žlezdom zbog svoje osetljivosti na stres i napetost. Takođe su poznati po sklonosti prejedanju i problemima sa varenjem.

Foto: Shutterstock

 

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci su brzi i nemirni, ali to ih može dovesti do problema sa nervima i anksioznošću. Takođe su skloni problemima sa disajnim sistemom i respiratornim infekcijama.

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi su emocionalno osetljivi i često skloni emocionalnim stresovima. To može dovesti do problema sa želucem i varenjem, kao i problemima sa kožom.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi su skloni stresu i napetosti zbog svoje potrebe za priznanjem i pažnjom. To može dovesti do srčanih problema i problema sa krvnim pritiskom.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Device su sklone brizi i analizi, ali to takođe može dovesti do anksioznosti i problema sa nervima. Takođe su osetljive na probleme sa varenjem i alergijama.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage su sklone problemima sa bubrezima i ravnotežom tela zbog svoje osetljivosti na toksine. Takođe su podložne problemima sa kožom.

Foto: Shutterstock

 

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije su strastvene i intenzivne, ali to ih može dovesti do problema sa seksualnim zdravljem i reproduktivnim organima. Takođe su sklone problemima sa urinarnim sistemom.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi su skloni problemima sa kukovima i bedrima zbog svog aktivnog načina života. Takođe mogu biti sklone povredama usled nepažnje.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Jarčevi su skloni problemima sa kostima i zglobovima zbog svoje sklonosti prema odgovornom radu i stresu. Takođe su podložni problemima sa kožom.

Foto: Shuterstock

 

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije su sklone problemima sa cirkulacijom i nervnim sistemom zbog svoje nezavisne prirode i sklonosti stresu.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe su emocionalno osetljive i sklone problemima sa stopalima, kao i problemima sa zavisnostima.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Dnevni horoskop za petak 25. avgust! Vage napreduju u karijeri, Ribama dosadno, a evo ko će imati probleme sa bubrezima

sledeća vest

Detaljnije