НЕИСТИНАМА И ПОЛУИСТИНАМА СЕ НЕ РЕШАВАЈУ ПРОБЛЕМИ

Поше: Милан Миле Марковић, Београд

НЕИСТИНАМА И ПОЛУИСТИНАМА СЕ НЕ РЕШАВАЈУ ПРОБЛЕМИ

Мало ко полази од правих разлога у тумачењу кризе од 2008.године. Једна од крајне неразумне појаве је „борба против тероризма“, која се претвори у хајку свих противу свих. „Тероризму је претходило нешто горе и за људску врсту опасније а то је терор. Силом освајање и подчињавање других држава и друштава, претварајући их у своје колоније је продукт овог зла.

Идеолози и творци сумануте замисли су Рузвел и Черчил још у време Другог светсјог рата.

Свет је добро упознао тај крвави пир, по звршетку Другог светског рата, са бројним локалним ратовима, градио незасити капитал Запада, уз ужасан терор над бројним државама и народима, а који је за људску врсту исто толико понижавајући као и оба претходна светска рата у 20. веку.

Ових дана, после одлуке Велике Британије да изађе из састава Европске уније, и даљи развој догађаја, открива нам да се Европа нашла у сличној геополитичкој ситуацији као што се налазила у време кризе (тридесетих година прошлог века), а иза тога појава нацифашизма.

Светски колонијални поредак, као и пред Други светски рат, оставио је Немачку, Аустију, Мађарску, па сада и друге силе тог времена без колонија. А иза тога се САД и В.Британија, кроз нови вид колонизације и рзвоја глобалног система, са бројним базаме на свим меридијанима, постави војну контролу над поседима, све то уз помоћ НАТО алијансе као ударна песница тог система. Тако је Алијанса постала оруђе глобализације, са, за људску врсту опасним оруђима, оружјем и средствима борбе, које је елта ратника развила уз помоћ науке и научника. Тако су се наука и научници претволили у масовне убице своје врсте, развијајући све то.

Даљи процес разрешавања кризе, нешто слично тридесетих година прошлог века, води ка милитаризацији великих светских економија, а тиме и трку у наоружавању, што само крупном капиталу доноси добит, а на другој страни ужасне сукобе, сиромаштво и беду. Тако стање води ка ратовима великих размера са огромним људским и материјалним губицима.

У предходним текстовима било је доста речи о томе, а посебно треба истаћи, да не постоји институција која би спречила ову појаву, завела неки ред. Све дотле, док се не успостави институција чије ће се одлуке поштовати, ништа се неће мењати

.Мало је познато, да је Рузвелт, ратни председник САД и главни идеолог, са Чарчилом у креирању светског поретка, на почетку Другогг светског рата, „надахнуо напад на Перл Харбор: „прикажи Јапанце као агресоре и покрени рат, а онда стави у припрасвност наше војне снаге за следећу фазу – оружану агресију на Јапан“. (Џ..Колман 119 први пасус).

Узмите Лорда Халифакса, бившег британског амбасадора у Вашингтону и човека који је нашој Влади током Друг светског рата испоручивао наређења…“ (Џ.Колман 119 пети пасус).

Комитет 300 се састоји од специјалоста за посебна подручла, укључујући стручњаке за култ сатане, за дроге које мењају ум, за убиства ратровањем, за обавештајне послове, банкарство и све врсте пословних активности…“ (Џ. Колман 119 седми став).

То је организација која има за циљ стваеање светске владе, коју је један њен покојни члан Х.Г.Велс, прилично добро описао у књизи коју је од њега наручио комитет 300 и којој је он дао смео наслов: Open Conspiracu – Plans for a World Revolution (Отворена завера – планови за светску револуцију). Био је то смео израз намера, али у исто време и тако смео, с обзиром да му нико није веровао осим Великих надмоћних, Аненхербеа и оних који би данас могли да назовеме ‚инсајдера‘ (упућени) можете читати из Велсове књиге.

Тако и књига Џорџа Орвела, 1984. и у ова књига је масовни позив на стварање светске владе. довеле су да људи прихвате, опширнје се може читати из тих књига.

:

Из наведеног је јасно да је потребно учинити још много напора до успостављња светске владе. Одавно су завршени планови дестабилизације светског поретка каквог познајемо. Неке од тих планова изнео је на светлост дана Zbinje Bžežinski у свом класичном делу The Technotronic Era (Техротонска ера), као и Aurelio Peci, оснивач Римског клуба, у више књига а посебно у књизи The Chasm Ahead (Пут у понор), у којој је јасно изнео те планов о кроћењу човека, кога је назвао правим непријатељем (The Enemy), Пеци је цитирао оно што је Feliks Džjeržinski једном рекао Sdniju Rajliju, на врхунцу црвеног терора, када су у Русији убијани милијони људи: „Зашо би се бринуо колико људи бива убијено? Чак и хришћанска библија каже шта је човек да би Бог према њему имао обзира? За мене је човек само мозак на једном крају и фабрика гована на другом“.

Напред изнето, давно је то написано и објављерно, а нама није ништа остало него да то пратимо и у пракси доживљавамо.

Светска криза која потреса људску врсту. и дуго траје, разоткрива све мутне радње људи који су индоктринирани да спроведу тај паклени план људи који се окупљају око те опасне творевине, чије се одлуке и даље спроводе, јер каста која осмишљава све ове планове, налази се у посебним породицама светске мањине, која је (као и свака животиња), на силу отела плен и живи животом опасног људског паразита.