250+ ex-YU TV kanala i vrhunske serije po super ceni – samo do kraja januara

Za sve nove i postojeće korisnike MTEL je obezbedio sjajne popuste na pretplate na godinu dana i dve godine. Platite samo 6 meseci i dobićete uslugu na godinu dana ili platite 12 meseci i dobićete uslugu na dve godine, odnosno dobićete neverovatnih 12 meseci gratis.

MTEL STANDARD paketi sadrže preko 250 sportskih, muzičkih, filmskih, dečijih, reality i informativih programa. Na većini kanala postoji opcija 7 dana unazad koja Vam omogućava da gledate već emitovan sadržaj i nikada ne propustite omiljenu emisiju.

Iz MTEL ponude ističemo i bogat sadržaj Video kluba koji je dostupan u STAR paketima. U MTEL Video klubu možete da pogledate najbolje serije domaće produkcije kao što su: “Državni službenik”, “12 reči”, “Tajkun”, “Močvara”, “Slatke muke”, “Nek ide život” i mnoge druge.

Obradujte sebe i svoju porodicu legalnom i pouzdanom TV uslugom.

Na Vama je samo da odete na MTEL sajt, pogledate ponudu paketa, listu kanala i serija i odaberete željeni paket. Za sve informacije i pomoć pri kupovini na raspolaganju Vam je MTEL Korisnička podrška koja radi 24/7/365.

Promocija važi do 31.01.2021. zato požurite i iskoristite ovu neverovatnu ponudu.

Чланак 250+ ex-YU TV kanala i vrhunske serije po super ceni – samo do kraja januara се појављује прво на Vesti online.