21.5 C
belgrade
уторак, септембар 26, 2017

International Primary School „Вртна забава“ – суб, 10. јун 2017. год

Специјални догађај само за ССЦ члановe. International Primary School – Вртна забава, ће се одржати у суботу, 10. јуна у ИПС Основној Школи, Темишварска 2, Београд.

Народна банка Србије – летња пракса за 2017. годину

Народна Банка Србије Народна банка Србије је управо објавила конкурс за летњу праксу за студенте из иностранства, а у трајању од 3. јула до 31. августа 2017. године. Све детаље програма, као и информације о пријави можете видети у приложеном документу: Poziv za obavljanje letnje prakse 2017. За сва додатна питања, молимо да се јавите НБС-у директно! Хвала и срећно!

ЛЕЧИЋ И ГРАБЕЖ У УЗБУДЉИВОМ БРОДВЕЈСКОМ ХИТУ „ЦРВЕНА“ – суб, 17. јун 2017

Watermans Art centre London WT8 0DS Субота, 17.јун 2017 у 20:00 Карте ће бити у продаји ускоро. Цена карата £28 АТЕЉЕ 212 ДОЛАЗИ У ЛОНДОН СА НАЈБОЉОМ ДУОДРАМОМ СЕЗОНЕ! БРАНИСЛАВ ЛЕЧИЋ И МАРКО ГРАБЕЖ У УЗБУДЉИВОМ БРОДВЕЈСКОМ ХИТУ „ЦРВЕНА“, ЗА КОЈИ ЈЕ АУТОР ДОБИО ПРЕСТИЖНИ TONY AWARD! ПРОДУКЦИЈА: Атеље 212, Smart Studio и Град Театар Будва АУТОР: Џон Логан РЕДИТЕЉ: Данило Маруновић ИГРАЈУ: Бранислав Лечић и Марко Грабеж ИЗВРШНА ПРОДУКЦИЈА: Дејан Јанковић, Ареус Арт ТРАЈАЊЕ: 95 мин Video link: https://www.youtube.com/watch?v=-24vfYl4G5k

ССК месечно дружење у Лондону – сре, 24. мај 2017. год

Bonds Придружите нам се на пићу после посла у среду, 24. маја од 18ч – касно. Све детаље бара у којем се налазимо можете наћи ОВДЕ. Видимо се тамо, ВАШ ССК ТИ

„На кафи са…“ Др. Мирјана Милутиновић у четвртак 4. маја 2017.

Догађај „На кафи са…“ Др. Мирјаном Милутиновић ће се одржати у четвртак 4. маја 2017. са почетком у 18:30 часова у просторијама Министарства Здравља, Richmond House 79 Whitehall SW1A 2NS Наша гошћа је оснивач и власница Гала Дент ординације, као и Гала бренда који укључује Гала арт, Гала лепоту и Гала инвестиције. Поред свог богатог стоматолошког искуства како у земљи, тако и у иностранству, докторка Милутиновић учествује на бројним семинарима и предавањима на пољу естетске стоматологије и медицинских процедура против старења. Докторка Милутиновић ће нам представити ситуацију у стоматолошкој индустрији у Србији као и потенцијал зубарског туризма. Догађај ће бити одржан на српском језику. Молимо вас да свој долазак обавезно потврдите путем мејла на natasha.kocsis@serbiancityclub.org, у супротном, нећете бити у могућности да уђете у зграду. Чланови са плавим чланством имају приоритет.

HOROSKOP

Block title

Dijaspora

Magazin