27 C
belgrade
петак, јул 28, 2017

International Primary School „Вртна забава“ – суб, 10. јун 2017. год

Специјални догађај само за ССЦ члановe. International Primary School – Вртна забава, ће се одржати у суботу, 10. јуна у ИПС Основној Школи, Темишварска 2, Београд.

Народна банка Србије – летња пракса за 2017. годину

Народна Банка Србије Народна банка Србије је управо објавила конкурс за летњу праксу за студенте из иностранства, а у трајању од 3. јула до 31. августа 2017. године. Све детаље програма, као и информације о пријави можете видети у приложеном документу: Poziv za obavljanje letnje prakse 2017. За сва додатна питања, молимо да се јавите НБС-у директно! Хвала и срећно!

ЛЕЧИЋ И ГРАБЕЖ У УЗБУДЉИВОМ БРОДВЕЈСКОМ ХИТУ „ЦРВЕНА“ – суб, 17. јун 2017

Watermans Art centre London WT8 0DS Субота, 17.јун 2017 у 20:00 Карте ће бити у продаји ускоро. Цена карата £28 АТЕЉЕ 212 ДОЛАЗИ У ЛОНДОН СА НАЈБОЉОМ ДУОДРАМОМ СЕЗОНЕ! БРАНИСЛАВ ЛЕЧИЋ И МАРКО ГРАБЕЖ У УЗБУДЉИВОМ БРОДВЕЈСКОМ ХИТУ „ЦРВЕНА“, ЗА КОЈИ ЈЕ АУТОР ДОБИО ПРЕСТИЖНИ TONY AWARD! ПРОДУКЦИЈА: Атеље 212, Smart Studio и Град Театар Будва АУТОР: Џон Логан РЕДИТЕЉ: Данило Маруновић ИГРАЈУ: Бранислав Лечић и Марко Грабеж ИЗВРШНА ПРОДУКЦИЈА: Дејан Јанковић, Ареус Арт ТРАЈАЊЕ: 95 мин Video link: https://www.youtube.com/watch?v=-24vfYl4G5k

ССК месечно дружење у Лондону – сре, 24. мај 2017. год

Bonds Придружите нам се на пићу после посла у среду, 24. маја од 18ч – касно. Све детаље бара у којем се налазимо можете наћи ОВДЕ. Видимо се тамо, ВАШ ССК ТИ

„На кафи са…“ Др. Мирјана Милутиновић у четвртак 4. маја 2017.

Догађај „На кафи са…“ Др. Мирјаном Милутиновић ће се одржати у четвртак 4. маја 2017. са почетком у 18:30 часова у просторијама Министарства Здравља, Richmond House 79 Whitehall SW1A 2NS Наша гошћа је оснивач и власница Гала Дент ординације, као и Гала бренда који укључује Гала арт, Гала лепоту и Гала инвестиције. Поред свог богатог стоматолошког искуства како у земљи, тако и у иностранству, докторка Милутиновић учествује на бројним семинарима и предавањима на пољу естетске стоматологије и медицинских процедура против старења. Докторка Милутиновић ће нам представити ситуацију у стоматолошкој индустрији у Србији као и потенцијал зубарског туризма. Догађај ће бити одржан на српском језику. Молимо вас да свој долазак обавезно потврдите путем мејла на natasha.kocsis@serbiancityclub.org, у супротном, нећете бити у могућности да уђете у зграду. Чланови са плавим чланством имају приоритет.

Prodajem motor

IN MEMORIA DI DRAGAN

Marakana Flooring

Leto kulture u Prijedoru

Ekonomija

Water-resistant in order to 100 yards, the actual tag heuer replica sale center situation is made of a good prevent associated with 904L metal. All of us hublot replica uk begin to see the fluted, unadorned situation back again right here, searching because staid as well as awesome because actually. There is some thing in regards to a rolex replica sale back again that isn't attempting to make an impression on a person which rolex replica sale you like as well as run after this much more. Exactly what We, and many more, adore regarding Rolex is simply exactly how well-made their own anklet bracelets tend to be. The actual 904L metal rolex replica strong connected Oyster band appears as well as seems just like actually about the arm. The actual replica watches sale middle hyperlinks, satin-finished external hyperlinks using the refined sides tend to be fairly near to excellence.