19.5 C
belgrade
недеља, септембар 24, 2017

Сабор у славу Св. Мардарија либертвилског

Новограчаничка и средњеза-падноамеричка епархија са њеним домаћином Владиком Г. Лонгином била је свеправославни центар окупљања у дане од 14. до 16. јула 2017.

Видовданска прослава Срба у Чикагу

Верна својој традицији од 103 године постојања, Српска народна одбрана у Америци организовала је свој годишњи конгрес и Видовданску прославу у суботу 24. јуна 2017 у сали манастира Нова Грачаница на Трећем језеру близу Чикага.

Поздравно слово председника сно небојше живковића на видовданској прослави

Часни оци, ваша Екселенцијо, уважени гости, предстваници српских организација, драга браћо и сестре, Приближа се Видовдан, велики српски празник када се сећамо Косовских јунака чија нам је жртва обележила пут као нацији.

Председник СНО на Спасовдан у Београду

У оквиру извршења својих дужности и обавеза у Отаџбини поводом остварења мисије Српске народне одбране у виду помоћи обнављању школе у селу Крвавци код Ужица, одношења дара за живописање куполе цркве Св. Николаја Жичког у Пожеги и приступању штампања књиге националног садржаја историчара Марка Марковића, председник СНО у Америци Небојша Живковић присуствовао је и Спасовданској литији и Св. Литургији поводом празника.

Potreban stan ili studio

HOROSKOP

Block title

Dijaspora

Magazin