21.7 C
belgrade
субота, мај 27, 2017

Mladi heroji Srbije: Tijana Stanić studira na Jejlu, ali se vraća u Srbiju sa...

Tijana Stanić jedna je od mnogih mladih ljudi koja je školovanje nastavila izvan zemlje. I pored zapaženih rezultata u istraživačkom radu i visokih ocena na prestižnom univerzitetu Jejl u Americi, ova mlada heroina zadovoljstvo nalazi u povezivanju srpskih studenta u inostranstvu, želi da se nakon stečene diplome vrati u Srbiju i unapredi obrazovni sistem u državi.

Sandra Meljničenko blista u Kanu

Sandra Meljničenko je početkom aprila po drugi put postala mama, a samo dva meseca nakon toga - evo je u Kanu u večernjoj haljini, na jednoj od ekskluzivnih žurki koje prate slavni filmski festival.

Dnevni horoskop za subotu, 27. maj

  Ovan   POSAO Još uvek nije vreme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vreme će...

Dnevni horoskop za subotu, 27. maj

  Ovan   POSAO Još uvek nije vreme za neke ozbiljnije i dugoročnije poduhvate na radnom mestu. Neka se za sada time bave iskusnije kolege, a vreme će...

Zašto je princeza Dajana uvek pribijala torbicu uz grudi?

Princeza Dajana uvek će ostati modna ikona. Bilo da je fotografisana u običnim farmerkama dok se igrala sa sinovima, ili u elegantnoj haljini na gala večeri, pa čak i u odelu, imala je neodoljivi šarm i mnogo ukusa u oblačenju.

HOROSKOP

Block title

Dijaspora

Magazin

Water-resistant in order to 100 yards, the actual tag heuer replica sale center situation is made of a good prevent associated with 904L metal. All of us hublot replica uk begin to see the fluted, unadorned situation back again right here, searching because staid as well as awesome because actually. There is some thing in regards to a rolex replica sale back again that isn't attempting to make an impression on a person which rolex replica sale you like as well as run after this much more. Exactly what We, and many more, adore regarding Rolex is simply exactly how well-made their own anklet bracelets tend to be. The actual 904L metal rolex replica strong connected Oyster band appears as well as seems just like actually about the arm. The actual replica watches sale middle hyperlinks, satin-finished external hyperlinks using the refined sides tend to be fairly near to excellence.