ZAVRŠENO SNIMANJE FILMA “TOMA” U ČIKAGU, EKIPA PREZADOVOLJNA (VIDEO)

ZAVRŠENO SNIMANJE FILMA “TOMA” U ČIKAGU, EKIPA PREZADOVOLJNA (VIDEO)

ODRŽANA KONFERENCIJA ZA STAMPU U RESTORANU SKADARLIYA POVODOM POSLEDNJE KLAPE FILMA “TOMA”

U restoranu Skadarliya održana je konferencija za štampu povodom završetka snimanja filma o Tomi Zdravkoviću. O radu na filmu “Toma” , utiscima, snimanju u Čikagu i svemu važnom što je doprinelo da se ovaj projekat završi uspešno, govorili su : Vladimir Lisinac (Vladimir Lisinac Productions) kao izvršni producent, Dragan Bjelogrlić – ko-režiser i poducent, Milan Marić – glumac, Sanja Marković – glumica i Zoran Lisinac – scenarista i reditelj i Antonije Kovačević (Serbian Times) – menadžer snimanja u Čikagu. U filmskoj ekipi koja je nekoliko dana bila u Čikagu bio je i Goran Goga Volarević, direktor fotografije.

– Prva klapa je počela jula u Beogradu, odnosno u Valjevu, završili smo juče, to je stvarno jedan ogroman period gde čitava produkcija treba biti uključena…. Znali smo da proces dobijanja dozvola odnosno viza za dolazak će biti trnovit, nismo znali da li će to da se desi ili ne, ja sam insistirao da to bude Čikago, tražio sam neku autentičnost, orginalnost, mislim da ovakav jedan projekat sigurno zasužuje to i sve manje od ovoga bi bilo nedovoljno za takav jedan projekat – izjavio je izvršni producent Vladimir Lisinac.

– Ja sam došao sa velikom strepnjom u Čikago, znao sam koliko nas posao čeka, rekonstruisati epohu u jednog stranom gradu, znam da nismo imali mogućnosti da to radimo kako to rade velike američke produkcije, ne samo da smo uspeli da to uradimo na najbolji mogući način nego je sve vreme atmosfera na snimanju bila fenomenalna. – Izjavio je Dragan Bjelogrlić.

– Kada igrate istorijsku ličnost morate da prođete kroz sve ono što je taj čovek ostavio za sobom,ali to ne mora da bude presudno, upravo u tome i jeste stvar da u nekom trenutku pročitate sve, pogledate sve što imate, poslušate u slučaju Tome sve što imate, nekao upijete te stvari, nađete neke ključne koje su vama bitne za građenje lika, od prilike pokušate da shvatite negde ko je taj čovek bio za vas i onda date sebe, rekao je za STV glumac Milan Marić.

Konferencija je imala i humanitarni karakter, jedan od fotografa, Milan Krkuš napravio je nekoliko fotografija sa seta, uramio i doneo kao poklon za aukciju koja će se održati online na Serbian Times portalu. Veliko iznenađenje nakon konferencije stiglo je od devojaka iz poslastičarnice “Mamine Krofnice” koje su uručile rođendansku tortu reditelju filma Zoranu Lisincu.

VIDEO KONFERENCIJA

ZAVRŠENO SNIMANJE FILMA "TOMA" U ČIKAGU – Konferencija za novinareZAVRŠENO SNIMANJE FILMA "TOMA" U ČIKAGU - Konferencija za novinare
Watch this video on YouTube

VIDEO – SNIMANJE FILMA TOMA U ČIKAGU

SNIMANJE FILMA TOMA U ČIKAGUSNIMANJE FILMA TOMA U ČIKAGU
Watch this video on YouTube

Neke od fotografija sa seta koje je napravio Saša Lukić DigitalPhotos.us možete pogledati u STV foto galeriji na našem sajtu ili na linku OVDE

tekst : STV

foto – video : Saša Lukić

pogledajte drugi članak na linku https://srpskatelevizija.com/2021/04/05/orila-se-danka-na-ulicama-cikaga-ekipa-filma-toma/


You might be interested in


ok partizan 2 mec

POBEDA OK PARTIZANA U DRUGOM MEČU FINALA PLEJ OFA, SLEDI TREĆA ODLUČUJUĆA UTAKMICA


FILM TOMA – SNIMANJE U CIKAGU DSC04457

ORILA SE “DANKA” NA ULICAMA ČIKAGA , EKIPA FILMA “TOMA” ZAVRŠILA SNIMANJE


OK Vojvodina

NASTAVLJA SE BORBA ZA TITULU (VIDEO)


DSC02923

ODRŽANO UMETNIČKO VEČE U MOSKVA KAFE-U, SPECIJALNI GOST EKIPA FILMA “TOMA”


FF__4301

KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU POVODOM PRVE UTAKMICE FINALA BPŠ SUPERLIGE U NOVOM SADU


KVALIFIKACIJE ZA SVETSKO PRVENSTVO – KATAR 2022

KVALIFIKACIJE ZA SVETSKO PRVENSTVO – KATAR 2022


МИС ТУРИЗМА, 11

У БЕОГРАДУ ИЗАБРАНА „МИС ТУРИЗМА СРБИЈЕ 2021“


photo_2019-07-14+16.56.42

ISTORIJA NA SASVIM DRUGI NAČIN

комплетан текст