ZABAVA U DANSKOM HILRODU

Srpsko-dansko udruženje “Milenijum” iz Hileroda je i ove godine za sve svoje članove organizovao proslavu Dana žena. Uprava “Milenijuma” se potrudila da proslava protekne u veoma svečanoj i veseloj atmosferi.
Svim ženama je za dobrodošlicu sledila ruža, a za bogatu trpezu se pobrinuo “La Gurman”, prva mobilna kuhinja Skandinavije, vlasništvo LJubiše Trailovića, našeg Srbina iz Danske. Trailović je i sam član udruženja i to je bio razlog više da se potrudi da na zadovoljstvo svih trpeza bude bogata, obimna i ukusna.

Pozvali na kros

Uprava je i ove godine podsetila sve prisutne na deveti Kros RTS-a za Gran pri Radio Beograda, koji će se ove godine održati 2. maja u Hilerodu, u organizaciji “Milenijuma”.

Za torte i desert se i ovoga puta potrudila Veselinka Stojković, vlasnica jedne od najpoznatijih firmi na prostorima Danske, specijalizovanih za spremanje torti, kolača i drugih poslastica. Najmlađe učesnice, sestre Ivana i Marija Popović, ljubav prema majci iskazale su prigodnom recitacijom.
Za dobro raspoloženje i veoma veselu atmosferu uz dugo vlaško kolo koje se igralo do kasno u noć, najveći “krivac” je bio orkestar “Skandinavci”.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.