ZABAVA U DANSKOM HILRODU

Srpsko-dansko udruženje “Milenijum” iz Hileroda je i ove godine za sve svoje članove organizovao proslavu Dana žena. Uprava “Milenijuma” se potrudila da proslava protekne u veoma svečanoj i veseloj atmosferi.
Svim ženama je za dobrodošlicu sledila ruža, a za bogatu trpezu se pobrinuo “La Gurman”, prva mobilna kuhinja Skandinavije, vlasništvo LJubiše Trailovića, našeg Srbina iz Danske. Trailović je i sam član udruženja i to je bio razlog više da se potrudi da na zadovoljstvo svih trpeza bude bogata, obimna i ukusna.

Pozvali na kros

Uprava je i ove godine podsetila sve prisutne na deveti Kros RTS-a za Gran pri Radio Beograda, koji će se ove godine održati 2. maja u Hilerodu, u organizaciji “Milenijuma”.

Za torte i desert se i ovoga puta potrudila Veselinka Stojković, vlasnica jedne od najpoznatijih firmi na prostorima Danske, specijalizovanih za spremanje torti, kolača i drugih poslastica. Najmlađe učesnice, sestre Ivana i Marija Popović, ljubav prema majci iskazale su prigodnom recitacijom.
Za dobro raspoloženje i veoma veselu atmosferu uz dugo vlaško kolo koje se igralo do kasno u noć, najveći “krivac” je bio orkestar “Skandinavci”.