Vučić prvorođenoj bebi u 2019. poklonio laptop i miša za udaranje minusa

BEOGRAD, 1. januar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je jutros provorođenu bebu u novoj 2019. godini i pri tom joj poklonio laptop i miša, kako bi mogla lakše da udara minuse i ostavlja komentare na vestima.

– Poklonio sam joj kompjuter i miša, kako ne bi čekala da joj ih majka kupi, već da od malih nogu sama uči kako da ispod vesti u kojima se kritikuje politika Srpske napredne stranke, ili ja lično, udara minuse i ostavlja afirmativne komentare o meni, rekao je predsednik. Šapnuo sam joj da, gde god pročita da se hvale Jeremić, Đilas i Šolak, ona udari jedan minus ovim mišem i napiše kako su ti bivši pokrali zemlju, a potom da dopiše kako nas ka svetlijoj budućnosti vodi naš predsednik – rekao je Vučić okupljenim novinarima u porodilištu u Višegradskoj.

Vučič je majci male Iskre poželeo još dece koja će raditi u službi Srpske napredne stranke.

– Devojčica znači mir i sigurnost za posao pisanja komentara po društvenim mrežama jer su muškarci često impulsivni i prave greške, poput ostavljanja teksta “Delimo uz komentar” – objasnio je predsednik Srbije.

Vučič je demantovao vest da je nekoliko majki novorođenih beba odbilo njegovu posetu zajedno sa ministrom Lončarom, zbog malera i samo šapnuo svom saradniku da angažuje dodatno ljudstvo da udara minuse na tu vest.

Miroslav Vujović

The post Vučić prvorođenoj bebi u 2019. poklonio laptop i miša za udaranje minusa appeared first on Njuz.net.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.