Vučić pozvao mačku Karla Lagerfelda da ulaže u Srbiju

BEOGRAD, 21. februar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Šupeta, mačku pokojnog modnog kreatora Karla Lagerfelda, da deo svog kapitala uloži u Srbiju, saznaje Njuz.

Vučić je napomenuo da je Šupet nasledila oko 200 miliona dolara od čuvenog kreatora i da je Srbija idealno mesto gde bi mogla da investira svoj novac.

– Srbija je pravo mesto za sve strane investitore i ovde su svi dobrodošli, bez obzira da li su Arapi, Kinezi ili mačke – izjavio je predsednik Vučić i najavio da se nada skorom susretu sa Šupet.

– Probaću da predstavim gospođi Šupet da je Srbija zemlja jeftine radne snage u koju može da investira svoje nasledstvo. Srbija je poznata i po dobrim subvencijama za strane investitore, tako da sam uveren da će gospođa Šupet pre imati Srbiju u vidu nego neku tamo Slovačku ili Rumuniju – izjavio je Vučić.

On je iskoristio priliku da podseti da je situacija u Srbiji mnogo bolja nego u vreme bivše vlasti, kada nijedna mačka nijedan dinar nije uložila u našu zemlju.

Marko Dražić

The post Vučić pozvao mačku Karla Lagerfelda da ulaže u Srbiju appeared first on Njuz.net.

Original Article