Vučić pozvao mačku Karla Lagerfelda da ulaže u Srbiju

BEOGRAD, 21. februar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas Šupeta, mačku pokojnog modnog kreatora Karla Lagerfelda, da deo svog kapitala uloži u Srbiju, saznaje Njuz.

Vučić je napomenuo da je Šupet nasledila oko 200 miliona dolara od čuvenog kreatora i da je Srbija idealno mesto gde bi mogla da investira svoj novac.

– Srbija je pravo mesto za sve strane investitore i ovde su svi dobrodošli, bez obzira da li su Arapi, Kinezi ili mačke – izjavio je predsednik Vučić i najavio da se nada skorom susretu sa Šupet.

– Probaću da predstavim gospođi Šupet da je Srbija zemlja jeftine radne snage u koju može da investira svoje nasledstvo. Srbija je poznata i po dobrim subvencijama za strane investitore, tako da sam uveren da će gospođa Šupet pre imati Srbiju u vidu nego neku tamo Slovačku ili Rumuniju – izjavio je Vučić.

On je iskoristio priliku da podseti da je situacija u Srbiji mnogo bolja nego u vreme bivše vlasti, kada nijedna mačka nijedan dinar nije uložila u našu zemlju.

Marko Dražić

The post Vučić pozvao mačku Karla Lagerfelda da ulaže u Srbiju appeared first on Njuz.net.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.