Vučić pitao vlasnike Folksvagena da li proizvode kombije sa fabrički ugrađenim porukama protiv opozicije

HANOVER, 25. mart 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić raspitivao se, tokom nedavnog razgovora sa predstavnicima Folksvagena, da li ta fabrika proizvodi kombije sa fabrički ugrađenim porukama protiv predstavnika srpske opozicije.

Kako Njuz saznaje od izvora bliskog Folksvagen,u Vučić je na sastanku obećao da će kupiti sve kombije koji kao deo standardne opreme imaju poruke usmerene protiv Đilasa, Jeremića i Obradovića.

– Niko od predstavnika Folksvagena prvo nije razumeo šta predsednik Vučić od njih traži. Kada je počeo da im objašnjava da mu trebaju kombiji koji će sa razglasa emitovati poruke usmerene protiv lidera srpske opozicije pomislili su da se šali sa njima, jer nikome nije bilo jasno zašto bi se time bavio predsednik jedne države – izjavio je ovaj izvor za Njuz.

– Vučić je rekao da je spreman da kupi i polovne kombije koji imaju tu mogućnost, ukoliko se novi modeli više ne proizvode. Kada mu je rečeno da Folskvagen ne može da mu pomogne kada su takvi zahtevi u pitanju, on je pitao da li barem imaju kombije sa porukama o Lutovcu – ispričao je izvor blizak čelnim ljudima jednog od najvećeg svetskog proizvođača automobila.

Kako Njuz nezvanično saznaje, Vučić će se u toku ove nedelje sastati i sa jednim od vodećih proizvođača televizora na svetu, a tema sastanka će biti proizvodnja televizora koji ne mogu da emituju program u kom se pojavljuju predstavnici opozicije.

Soko Sokolović

The post Vučić pitao vlasnike Folksvagena da li proizvode kombije sa fabrički ugrađenim porukama protiv opozicije appeared first on Njuz.net.

Original Article