Vučić odlučio da lično obiđe sve građane koji ne gledaju televiziju

SRBIJA, 5. februar 2019, (Njuz) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će obići sve građane koji ne gledaju televiziju kako bi im lično predstavio rezultate koje su on i Vlada Srbije postigli.

Predsednik je naveo da, iako se trudi da što više bude prisutan na televizijama i u ostalim medijima, uvek ima onih koji još nisu čuli šta ima da kaže.

– Ako neko misli da je meni lako da u ponedeljak gostujem na Hepiju, u utorak na Pinku, u sredu na RTS-u, a da ostalim danima držim po dve konferencije dnevno, grdno se vara. Ja uopšte ne volim da se pojavljujem u medijima, nisam taj tip čoveka, ali prosto moram jer i dalje postoji mnogo građana koji nisu obavešteni koliko nam dobro ide i koliko dobro žive – objasnio je predsednik Srbije.

Vučić je rekao da je on jedan, a građana sedam miliona, i da ne može sve da postigne, ali da je krenuo u kampanju od vrata do vrata u nadi da će je završiti pre nego što Srbija uđe u Evropsku uniju.

– U Srbiji postoji dosta onih koji ne gledaju televizije i ne čitaju novine. Ima nažalost i onih koji gledaju pogrešne televizije i čitaju pogrešne novine, koje ne izveštavaju na pravi način o našim neverovatnim uspesima na svim poljima, tako da sam odlučio da obiđem sve te građane – zaključio je predsednik.

Kako nezvanično saznajemo, predsednik će svakom neobaveštenom građaninu održati petominutnu prezentaciju o uspesima ove vlasti, a ukoliko budu raspoloženi, dobiće i bonus prezentaciju o mafijaškoj hobotnici koju čine Đilas, Jeremić i Šolak.

Nenad Milosavljević

The post Vučić odlučio da lično obiđe sve građane koji ne gledaju televiziju appeared first on Njuz.net.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.