Vitalova nagrada „Zlatni suncokret“ Vuletu Žuriću

Vitalova nagrada "Zlatni suncokret" Vuletu Žuriću

RTV pre 12 sati

RTV
BEOGRAD – Vitalova nagrada "Zlatni suncokret" za 2018. godinu pripala je Vuletu Žuriću za roman "Pomor i strah" u izdanju Lagune, saopštili su iz ove izdavačke kuće.Žurić je 22. dobitnik nagrade koju Vital iz Vrbasa dodeljuje ovu književnu nagradu za najbolje književno ostvarenje na srpskom govornom području u žanrovima romana, pripovetke, poezije, književne kritike, eseja i književne… »

Vitalova nagrada Vuletu Žuriću

Politika pre 15 sati
Politika: Vitalova nagrada Vuletu Žuriću
Politika
Vitalova nagrada „Zlatni suncokret” za 2018. godinu pripala je Vuletu Žuriću za roman „Pomor i strah” u izdanju Lagune, saopštili su iz ove izdavačke kuće. Žurić je 22. dobitnik nagrade koju „Vital” iz Vrbasa dodeljuje ovu književnu nagradu za najbolje književno ostvarenje na srpskom govornom… »

Vitalova nagrada Vuletu Žuriću

Dnevnik pre 15 sati
Dnevnik: Vitalova nagrada Vuletu Žuriću
Dnevnik
BEOGRAD: Vitalova nagrada "Zlatni suncokret" za 2018. godinu pripala je Vuletu Žuriću za roman „Pomor i strah“ u izdanju Lagune, saopštili su iz ove izdavačke kuće.Žurić je 22. dobitnik nagrade koju Vital iz Vrbasa dodeljuje ovu književnu nagradu za najbolje književno ostvarenje na srpskom govornom području u žanrovima romana, pripovetke, poezije, književne kritike, eseja i književne… »
Original Article