(VIDEO)Božićni konvoj stigao Srbima na Kosovu iz Francuske. Arno se oglasio sa administrativnog prelaza

Arno Gujon i njegova organizacija Solidarnost za Kosovo već više od decenije pomažu Srbima na Kosovu i Metohiji. Posebnu pažnju izdvajaju za Božić kada humanitarna pomoć dolazi i u skoro svim enklavama. Arnu su albanske vlasti sa Kosova zabranile do daljnjeg ulazak na Kosovo i Metohiju i ovo je prva godina kada neće biti tokom Božićnih praznika u južnoj srpskoj pokrajni. Ipak je pomoć iz Francuske ušla na Kosovo a sa administrativne linije Arno Gujon je imao poruku za sve vas.

“Naši francuski volonteri su upravo ušli na Kosovo i Metohiju preko prelaza Jarinje. Nisu imali problema ni zadržavanja od strane kosovskih službi. Moći će već sutra da počnu sa deljenjem humanitarne pomoći koju smo delom dovezli iz Francuske i delom kupili na licu mesta. Ove godine, posle 14 godina od kada vodim svake godine božićni konvoj, morao sam da se vratim nazad prema centralnoj Srbiji. Srce mi je teško večeras ali srećan sam što će se naša solidarnost nastaviti”.

Naši francuski volonteri su upravo ušli na Kosovo i Metohiju preko prelaza Jarinje. Nisu imali problema ni zadržavanja od strane kosovskih službi. Moći će već sutra da počnu sa deljenjem humanitarne pomoći koju smo delom dovezli iz Francuske i delom kupili na licu mesta. Ove godine, posle 14 godina od kada vodim svake godine božićni konvoj, morao sam da se vratim nazad prema centralnoj Srbiji. Srce mi je teško večeras ali srećan sam što će se naša solidarnost nastaviti.

Gepostet von Arno Gujon am Donnerstag, 27. Dezember 2018

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.