Vesić: Srbija ne sme da stane, večerašnji skup nade je za sve ljude

by Urednik

BEOGRAD – Član Predsedništva SNS Goran Vesić pozvao je sve građane na skup “Srbija nade”, simpatizere SNS, koalicione partnere, ali i sve druge ljude, jer je večerašnje okupljanje – skup jedinstva i nade, kojim se šalje poruka da Srbija mora da se razvija i da ne sme da stane.

“Danas je poseban dan, kada će predsednik Aleksandar Vučić pred građane izaći sa planom kako će Srbija izgledati u budućnosti, da treba da bude više investicija, da se više razvijamo, imamo viši životni standard, da na kraju mandata ove vlade prosečna plata bude 1.000 evra, a penzija 500 evra. Reći će kako ćemo nastaviti da gradimo i da Srbiju činimo boljim mestom za život, bez obzira na opredeljenje. Srbija pripada svima i svima treba da bude još bolje mesto za život. To je naš cilj i to ćemo čuti večeras“, rekao je za TV Pink Vesić, koji je na gostovanje došao u majici, u kojoj će se večeras pojaviti i na protestu, na kojoj je istaknuta mapa Srbije, sa porukom “Srbija ne sme da stane”.

On je rekao da se, najavama prostesta opozicije, vidi da u Srbiji postoje dve različite politike, koje pokazuju kako ko vidi budućnost zemlje.

Kompletan sadržaj vesti dostupan je korisnicima Tanjugovih servisa

Originalni tekst

Related Posts