Vesić: Sneg na ulicama je ostao iz Đilasovog vremena

BEOGRAD, 4. januar 2019, (Njuz) – Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, izjavio je danas da sneg, koji je tokom jučerašnjeg dana izazvao kolaps na ulicama glavnog grada, potiče iz vremena kada je Dragan Đilas bio gradonačelnik.

Prema Vesićevim rečima, sve ulice u kojima Đilas iza sebe nije ostavio sneg bile su prohodne i u njima je saobraćaj normalno funkcionisao.

– Đilasa, tokom njegove vladavine gradom, nije interesovalo ništa osim bogaćenja. On nikada nije obraćao pažnju na gomile snega na beogradskim ulicama jer od čišćenja nije mogao da zaradi i zbog toga danas, skoro pet i po godina nakon što je smenjen, mi i dalje ne možemo da se izborimo sa ogromnom količinom snega koji je on ostavio u Beogradu – objasnio je Vesić za Njuz.

– Tvrdnje o kolapsu u celom gradu su apsolutno zlonamerne jer su sve ulice u kojima Đilas nije ostavio sneg bile prohodne tokom celog dana. Sneg u tim ulicama nikada nije iznenadio beogradske putare, ali oni nisu i ne mogu da budu pripremljeni na nenormalne količine snega koje je bivša gradska vlast zbog svog nemara i nebrige prema građanima ostavila u Beogradu – istakao je zamenik gradonačelnika.

Vesić je napomenuo da građani ne treba da veruju fotografijama kolapsa u gradu, koje se pojavljuju na društvenim mrežama, jer su i te fotografije iz vremena Dragana Đilasa.

– Ako vam se neko požali da je zbog snega jedva stigao do posla znajte da ga je Đilas platio da to kaže – dodao je on.

Soko Sokolović

The post Vesić: Sneg na ulicama je ostao iz Đilasovog vremena appeared first on Njuz.net.

Original Article