Veselo krstarenje Zlatnom Obalom

Srpsko penzionersko udruženje na Zlatnoj Obali je veoma aktivno i koristi svaki slobodan vikend za druženje, izlete, putovanja… Nedavno su se sastali kako bi još jedan sunčani dan u Kvinslendu iskoristili za uživanje, ovaj put u krstarenju predivnim vodama Gold Kousta.

Kao i obično, inicijator većine dešavanja je predsednik udruženja Džon Dorić. Prema njegovim rečima, velikog udela u planiranju i organizaciji skupova penzionera imaju i sekretar Boro Bajić i kompletna uprava ovog srpskog društva.

Naši penzioneri su se ovaj put družili i veselili na brodu, uz specijalitete sa roštilja, dobro vino i uz zvuke muzike za koju je bio zadužen virtouz na harmonici – Slobodan. Uz lep morski ambijent, dobro društvo i predivno vreme, bili su ispunjeni svi uslovi za još jedan uspešan i raspevan dan malog, ali odabranog društva koje očigledno zna kako da se dobro zabavi.

Predsednik Džon Dorić ovom prilikom pozvao je sve naše ljude koji žive u Gold Koustu i okolini, a imaju bar malo slobodnog vremena i želje za kvalitetnim druženjem, da se priključe Udruženju srpskih penzionera u budućim avanturama.

Чланак Veselo krstarenje Zlatnom Obalom се појављује прво на Vesti online.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.