Veselo krstarenje Zlatnom Obalom

Srpsko penzionersko udruženje na Zlatnoj Obali je veoma aktivno i koristi svaki slobodan vikend za druženje, izlete, putovanja… Nedavno su se sastali kako bi još jedan sunčani dan u Kvinslendu iskoristili za uživanje, ovaj put u krstarenju predivnim vodama Gold Kousta.

Kao i obično, inicijator većine dešavanja je predsednik udruženja Džon Dorić. Prema njegovim rečima, velikog udela u planiranju i organizaciji skupova penzionera imaju i sekretar Boro Bajić i kompletna uprava ovog srpskog društva.

Naši penzioneri su se ovaj put družili i veselili na brodu, uz specijalitete sa roštilja, dobro vino i uz zvuke muzike za koju je bio zadužen virtouz na harmonici – Slobodan. Uz lep morski ambijent, dobro društvo i predivno vreme, bili su ispunjeni svi uslovi za još jedan uspešan i raspevan dan malog, ali odabranog društva koje očigledno zna kako da se dobro zabavi.

Predsednik Džon Dorić ovom prilikom pozvao je sve naše ljude koji žive u Gold Koustu i okolini, a imaju bar malo slobodnog vremena i želje za kvalitetnim druženjem, da se priključe Udruženju srpskih penzionera u budućim avanturama.

Чланак Veselo krstarenje Zlatnom Obalom се појављује прво на Vesti online.

Original Article