Veče za sponzore

Fudbalski klub Republika Srpska iz Šlirena, nadomak Ciriha, organizovao je tradicionalnu večeru zahvalnosti svojim sponzorima. Najmlađi članovi kluba Tijana i Jovan Maksimović, Lena Marić i Stole Maksić uručili su zahvalnice, plakete i kratkim govorom poželeli dobrodošlicu.

Uprava kluba i Predsednik kluba Goran Novaković je istakao da im je i ubuduće neophodna podrška sponzora. Pozivajući sve ljude koji žele da stanu uz klub istakao je da na taj način zajedničim snagama čuvaju opstanak svih ekipa, od najmlađih do veterana, koje okuplja Republika Srpska.

Pored donatora velika zahvalnost kluba je izražena i medijima, pa su zahvalnicu dobile i “Vesti” .

Doktor Čedomir Papović je u ime sponzora zahvalio upravi kluba na marljivom radu, zalaganju i na svim dosadašnjim rezultatima.

ZAHVALNICE I PLAKETE: Jedno od priznanja namenjeno “Vestima”

Zadovoljstvo mi je što pomažem ovakav klub koji ume da ceni svoje sponzore. Velika je čast doći na ovakva druženja koja klub organizuje. Od velike važnosti je da imamo ovakav klub i naravno da je naša dužnost da sačuvamo ove vredne ljude i u ovakvim uslovima – istakao je Papović.

Goran Novaković

Predsednik Goran Novaković je za “Vesti” rekao da uprava kluba svake godine organizuje večeru druženja sa sponzorima.

– Važno nam je da održimo prijateljski kontakt sa ljudima koji nas podržavaju i pomažu. Pored druženja i prigodnog programa ovo veče je i poklon nas iz kluba ovim dragim ljudima, trudili smo se da budemo dobri domaćini, a odaziv gostiju čak i u ovim uslovima je takav da smo svi u klubu zadovoljni. Nama je cilj da još dugo postojimo, da se svake godine ovako okupljamo i svake godine da nas ima više. Još jednom veliko hvala svim našim dragim ljudima koji pomažu FK Republika Srpska, a velika zahvalnost i “Vestima” koje prate naše ekipe i naš rad – rekao je Novaković.

Чланак Veče za sponzore се појављује прво на Vesti online.

Original Article