Turski mediji preneli pikantne detalje iz hotelske sobe Emine i njenog dečka

Emina Jahović i njen dečko Sedetin Saran već neko vreme pune naslove domaćih i turskih medija. Ovog puta su se našli u centru skandala, zbog segmenta o njima koji je emitovan na nacionalnoj televiziji.

Naime, voditeljke jedne turske emisije su prenele priču da su ”Emina Jahović i Sadetin Saran proveli noć u kojoj su se dogodile neke stvari”. One su navodno iznele “proverene pikantne detalje iz hotelske sobe u kojoj su bili Emina i Sadetin”, ispričavši kako su se pojedini gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe. Međutim, nisu ove voditeljke jedine koje su to spomenule, s obzirom na to da još neki turski mediji pišu kako su gosti hotela navodno bili nezadovoljni zbog toga.

Međutim, Emina se nakon šokantnih detalja iz hotelske sobe oglasila putem Instagrama, napisavši da će podneti tužbu za, kako tvrdi, sve te laži.

Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubavi”, napisala je pevačica.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.