Treća pobeda zaredom

Fudbalski klub Tempo je zaređao treću visoku pobedu u prethodnih 10 dana, a najnovija žrtva bio je tim Gudesdinga koga je naša ekipa savladala rezultatom 8:2 (4:0) u sedmom kolu Krajsober lige Frankfurt. Posle dve pobede po 5:0, fudbaleri Tempa su pokazali da mogu i više golova da postignu.

Utakmica na gostovanju kod Gudesdinga odigrana je u sredu u večernjem terminu, a Tempo je prvi put od početka sezone igrao u najjačem sastavu. Golove za našu ekipu su dali: Nikola Đoković (dva) Branislav Glamočanin, Borislav Pilipović, Goran Đokić, Goran Grijak i Vladimir Matić (dva).

Tempo je nastupao u sastavu: Beblek, G. Đokić, Anđelković ( Pantović), N. Đoković, Mihajlović, V. Matić, Savić , B. Đokić, Grijak, Glamočanin (M. Matić), Pilipović (M. Zarić).

Naš tim se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli, a u nedelju ga protiv FK Kosova očekuje veoma teška utakmica, ne samo zato što se taj tim nalazi na trećem mestu, već i zbog rizika od eventualnih političkih provokacija.

– Protiv FK Kosova igramo na našem terenu i nadamo se da ćemo pružiti maksimum. Oni su dobra ekipa, ali verujem u naše fudbalere i u naš tim. Večeras smo prvi put igrali u kompletnom sastavu i pokazali da smo najbolji tim u ligi kada su svi igrači na terenu. U nedelju ćemo verovatno igrati bez Mihajlovića, ali verujem da ćemo ipak prikazati dobar fudbal – izjavio je Boban Stanković, predsednik Tempa.

Чланак Treća pobeda zaredom се појављује прво на Vesti online.

Original Article