„Teslini" budimpeštanski maturanti

Titula đak prominent i poklon Samouprave Srba u Mađarskoj pripala je Katarini Rac. Diplomu i srebrni lančić uručila joj je predsednica SSM Vera Pejić-Sutor.

Od ukupno 48 đaka, na kraju školovanja u 12. razredu, koje je imalo dva odeljenja, A i B, sa ocenom 5,00 završilo je čak 29 učenika. Za đaka generacije je na osnovu odluke Nastavničkog veća proglašen Ilija Grk. Direktorka škole Jovanka Lastić dobitniku je uručila srebrno naliv-pero i kožnu narukvicu sa srebrnim nakitom.

Pohvalnice i srebrne narukvice od direktorke su dobile: Anđela Teslić, Nada Kraus, Reka Zaboš, Milica Milisavić, i Gabrijela Gal. Takođe pohvalnicama, ali i srebrnim minđušama, nagrađene su Kristina Stanković, Tatjana Damnjanović, Teodora Ćatić, Elena Gorenjak i Marija Lackov.

Za 12 godina školovanja u SOŠIG-u, dobro učenje, primerno vladanje i angažovanje u vannastavnim aktivnostima nagrađen Aleksi Milovanoviću.

Na kraju, pohvalnice i poklon knjige primilo je 18 maturanata – Mirko Đumić, Maja Petković, Filip Šavija, Milena i Dalibor Našpalić, Ana Cvetković, Sanja Mišljenović, Đurđica Zejak, Lazar Sekicki, Katarina Trnjaković, Aleksandra Tomić, Milica Jokić, Despot Savić, Katarina Popović, Aleksa Tucović, Isidora Sladojević, Tamara Pavlović i Sava Novaković.