Teoretičari zavere uvereni da je Munchmallow ravan

BEOGRAD, 23. mart 2019, (Njuz) – Teorija o ravnom Manču dobija sve više pristalica u Srbiji, iako se vekovima verovalo da Manč može biti samo okrugao.

Kako saznajemo, sve veći broj teoretičara zavere ubeđen je da je Manč oduvek bio ravan, naročito nakon tvrdnji nekolicine kupaca da su svojim očima videli ravni Manč.

– Godinama nas drže u mraku i tvrde da je teorija o ravnom Manču neodrživa – kaže za Njuz Stanoje Ravnić, geodet i astrolog sa Instituta za kolačasta tela iz Sremske Kamenice – Prava istina se krije od nas, i mi godinama živimo u toj nametnutoj realnosti gde nekakvi “naučnici” tvrde da je ovaj slatkiš po svojoj prirodi okrugao i da nema nikakvih dokaza da je ravan. Ja već odavno pričam da je Manč ravan i da se, kada gledate preko horizonta ovog kolača, ne vidi nikakvo zakrivljenje i sada napokon mogu da kažem da nisam lud i da sam u pravu – napominje on.

Ostali teoretičari zavere takođe tvrde da su sve druge fotografije sferičnog Manča “manipulacija fotografijama koja se može izveti u Fotošopu”, kao i da je “ravnoća Manča bila inspiracija za mnoge svetske građevine, poput Stounhendža, majanskih hramova ili egipatskih piramida”.

Pojedini stručnjaci se ne slažu, sa tvrdnjom da bi teorija o ravnom Manču poremetila nauku o biskvitima kakva je sada.

– Sva naša čula nam govore da je Manč okrugao, a naročito čulo ukusa – kaže Nada Oblić, teoretičarka za sferične čokoladne oblike sa Univerziteta u Crvenki – Ako je Manč ravan, šta se onda nalazi sa druge strane? Još jedna ravnina? To bi bilo besmisleno, kao neki dupli Manč. Šta će se desiti kad stignemo do ivice Manča? Za to nemaju objašnjenje, je li? Šta je ispod, četiri slona koji drže ravni Manč, a koji stoje na leđima velike kornjače? Pa još su drevne civilizacije znale da je ovaj slatkiš okrugao, kao što Bog zapoveda – zaključuje ona.

Prema poslednjim nezvaničnim saznanjima, realnost u kojoj postoje oba Manča, i ravan i zaobljen, je moguća, a jake su i šanse da mi upravo živimo u takvoj verziji realnosti, realnosti takozvanog “kvantnog Manča”.

Redakcija Njuza

The post Teoretičari zavere uvereni da je Munchmallow ravan appeared first on Njuz.net.

Original Article