Sunce u Devici! Moćan astro period za 3 horoskopska znaka

odgovor-na-astrolosko-pitanje-za-0302.
Sunce, planeta vitalnosti, 23. avgusta ulazi u zemljanu Devicu, gde će se zadržati do 23. septembra.

Devica je šesti znak zodijaka i povezana je s elementom Zemlje, što ukazuje na praktičnost, analitičnost i sklonost detaljima. Kada Sunce zauzima ovaj položaj u horoskopu, to označava da je osoba rođena s osobinama karakterističnim za energiju Device.

Evo nekoliko ključnih karakteristika Sunca u Devici:

Analitičnost

Osobe s ovim položajem Sunca često su veoma analitične. Vole razbijati stvari na manje delove, istraživati detalje i pažljivo pristupiti problemima.

Perfekcionizam

Skloni su težiti savršenstvu i nastoje postići visoke standarde u svemu što rade. Mogu biti kritični prema sebi i drugima zbog nedostataka.

Foto: Shutterstock

 

Praktičnost

Ove osobe obično imaju izražen osećaj za praktičnost i funkcionalnost. Fokusirane su na stvarnost i obično ne lutaju u oblacima.

Analitički um

Imaju tendenciju da razmišljaju logično i racionalno. Njihov um je dobar u razbijanju problema na manje delove radi boljeg razumevanja.

Organiziranost

Sunce u Devici obično podstiče organizirane navike. Vole red, strukturu i planiranje.

Briga o zdravlju

Zdravlje i dobrobit često su važni za osobe sa Suncem u Devici. Skloni su voditi brigu o svom fizičkom i mentalnom zdravlju.

Foto: Shutterstock

 

Skromnost

Ove osobe obično ne traže javnu pažnju ili slavu. Radije rade u pozadini, dajući svoj doprinos na praktičan i efikasan način.

Osetljivost na detalje

Njihova pažnja usmerena je prema sitnicama koje drugi možda ne primjećuju. Ovo ih čini dobrim istraživačima, analitičarima i radnicima koji su odgovorni za precizne zadatke.

Stidljivost

Ponekad osobe s ovim položajem Sunca mogu biti stidljive ili rezervirane, posebno kad je u pitanju iskazivanje svojih emocija ili mišljenja.

Sunce u Devici najsnažnije će uticati na Bikove, Device i Jarčeve. Neće prijati Strelčevima, Blizancima i Ribama.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Ovi horoskopski znaci su predodređeni da postanu milioneri!

sledeća vest

Detaljnije