Стиже Рај на земљу – нова позоришна представа продукције ФАВИ

POVODOM PREMIJERE NOVE POZORIŠNE PREDSTAVE RAJ NA ZEMLJI

 

 

Juče 30.10.2019.  je u Akademiji 28 održana konferencija za novinare i prisutnim novinarima  se obratila autorska i glumačka ekipa.

 

Konferenciju je otvorio Bata Karadžić ispred producentske kuće FaVI, koja je zadužena za post produkciju i predstavio autorski tim: Sašu Milošević Mareta kao pisca teksta a ujedno i kompozitora muzike za predstavu,  Peđu Markovića reditelja predstave  i glumce aktere predstave Stefana Buzurovića i Anju Mit.

Producent predstave je HIGHLAND STUDIO iz Beograda na čelu sa Sašom Milošević Maretom.

 

Najavljeno je da će ova predstava biti „smehotresna „ komedija koja će  pleniti publiku ali i pozorišne poslenike.

Već prva predpremijera je u Mladenovcu 1.11. druga predpremijera 5.11 i svečana premijera 7.11. u Akademiji 28.

 

Na konferenciji je bila a i vladala vrlo vesela atmosfera.

Mare je naglasio da je ovo njegov prvi tekst za pozorišni komad, da se raduje stvaranju predstave i skromno izjavio da će biti vrlo interesantan komad publici jer je priča iz njegovoh faha i odnosi se na estradu, takođe i njegov prvi producentski projekat u pozorištu.

 

Reditelj Peđa Marković se nadovezao na Mareta da je i njemu prvenac u pozorišnom stvaranju i da mu je veoma drag bio poziv da režira i priključi okupljenoj veseloj ekipi.

Stefan i Anja su na jako duhovit način prezentovali svoje likove i radnju komada, čak i na  momente glumački izveli fragmente iz predstave. Stefan i Anja su delovali a i dejstvovali vrlo kreativno,  nadahnuto,  i na njima se nije primećivao umor od tek završene probe, koja je krenula rano ujutru.

U svakom slučaju verujemo akterima predstave da će ovo biti još jedna jako dobra predstava a i komedija na repertoaru u Beogradu, Srbiji a i šire u našoj dijaspori.

Srdačan pozdrav od ekipe predstave RAJ NA ZEMLJI.

 

dobro došao Raj na zemlju!