Српске фирме на Сајму намештаја и ентеријера INTERZUM у Келну, 21-24 мај 2019.у Koelnmesse хали

Messestand-Angebote-Messe-Koeln.jpg

Привредна комора Србије у сарадњи са Швајцарским програмом за промоцију извоза (SIPPO) и Развојном агенцијом Србије, уз подршку Европске мреже предузетништва (EEN), први пут организује излагање српских компанија из сектора дрвне индустрије на специјализованом сајму „Interzum“, који се одржава од 21. до 24. маја у Немачкој, у Келну.

Дрвна индустрија препозната је као једна од четири приоритетне индустријске гране са највећим потенцијалом за раст и развој па је сајам „Interzum 2019“ права прилика за представљање домаћих произвођача паркета, прозора и врата, као и произвођача грађевинских елемената од дрвета и делова намештаја. Подршка чланицама у процесу интернационализације пословања, отварање нових тржишта и проналажење купаца, један је од приоритета Привредне коморе Србије.

На националном штанду Србије производни програм представиће шест компанија: S.C.S. PLUS Књажевац, чији производни програм обухвата седишта, наслоне, шкољке, плоче, делове намештаја, СУНЦЕ МАРИНКОВИЋ, Крагујевац, произвођач висококвалитетних прозора и врата, ТАRA Concept, Крагујевац која се бави израдом луксузних подних и зидних облога; TOPWOOD Београд, произвођач плочастог материјала и намештаја, као и врхунске столарије од дрвета; ZVEMIL, Бајина Башта, произвођач отпресака од буковог и тополовог блинд фурнира и ЕНТЕРО, Нова Пазова чија је делатност опремање ентеријера пословних простора и стамбених објеката.

Са циљем што боље припреме компанија које први пут излажу на сајму у Келну, SIPPO је ангажовао консултанта који је изабрао компаније на основу производног програма и капацитета. У склопу припрема за што квалитетнији сајамски наступ, немачки стручњаци које је ангажовао SIPPO у марту су обишли све излагаче и помогли у одабиру узорака којима ће се компаније представити на водећем светском сајму намењеном добављачима из области дрвне индустрије.

INTERZUM (www.interzum.com) представља водећи светски сајам намештаја и ентеријера, намењен добављачима у дрвној индустрији. Одржава се сваке друге године и може се похвалити великим бројем договорених пословних аранжмана. Простире се на 187.000м² у 10 излагачких хала и окупља више од 1.700 излагача из 60 земаља, а обиђе га више од 69.000 посетилаца.

Национални штанд Србије, величине 72м² налази се у Koelnmesse хали.

foto https://dein-messestand.com/messestand-interzum.html?gclid=Cj0KCQjwoInnBRDDARIsANBVyASkYQ19oAcdKJuVBFk_Ta72JNbrGPVN61qFKe5eSoY9mxsxv8OJHPIaAuekEALw_wcB