Sezona Vage stiže, a jedna stvar je ključna! Evo kako će to uticati na vaš horoskopski znak

sezona-vage-stize,-a-jedna-stvar-je-kljucna!-evo-kako-ce-to-uticati-na-vas-horoskopski-znak
Sezona Vage u horoskopu počinje od 23. septembra i trajaće do 22. oktobra. Vaga je sedmi znak Zodijaka i predstavlja simbol ravnoteže, harmonije i partnerstva.

Osobe rođene u ovom periodu imaju neke karakteristične osobine koje ih čine posebnim:

Ravnoteža

Vage su poznate po svojoj potrebi za ravnotežom i harmonijom u svim aspektima svog života. One teže da izbalansiraju svoje odnose, emocije i različite obaveze.

Društvene i šarmantne

Vage su često društvene osobe koje su veoma šarmantne i privlačne drugima. Imaju dar za komunikaciju i stvaranje harmoničnih odnosa.

Foto: Shuterstock

 

Pravednost

Pravda je veoma važna Vagama i često će se truditi da donesu odluke koje su fer i pravične. Vage su često poznate kao borci za prava drugih.

Diplomatija

Vage su vešti diplomate. Mogu smireno i racionalno pristupiti konfliktnim situacijama kako bi postigli mirno rešenje.

Estetika

Estetika je takođe bitna Vagama i često su veoma kreativne i umetničke osobe. Vole lepu umetnost, muziku i estetski prijatne okoline.

Partnerstvo

 Vage su skloni partnerstvu i veoma su posvećene svojim odnosima. Vole biti u ljubavi i trude se da održe harmonične partnerske veze.

Foto: Shuterstock

 

Nesigurnost

Iako Vage često izgledaju samouvereno, duboko u sebi mogu biti nesigurne. Ponekad im je potrebno dodatno samopouzdanje i podrška kako bi se osećale bolje.

Odlučnost

Kada Vage donesu odluku, često su veoma odlučne i posvećene ostvarenju svojih ciljeva.

Vage su vladane planetom Venere, koja simbolizuje ljubav, lepotu i harmoniju. Ovaj uticaj Venere čini ih veoma privlačnim i romantičnim osobama. Sezona Vage je vreme kada se naglašava potreba za partnerstvom i izgradnjom stabilnih i harmoničnih odnosa.

Kao i svi znakovi Zodijaka, Vage imaju svoje jače i slabije strane, ali njihova sposobnost da održe ravnotežu i stvore harmoniju često ih čini dragim i omiljenim među prijateljima i partnerima.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i „Klik TV“ ili na portalu informer.rs

Ovo su najsmireniji horoskopski znaci! Proverite da li ste među njima

sledeća vest

Vesti

Specijalni savetnik Stejt departmenta: Priština hitno da se angažuje u dijalogu sa Beogradom Dve strane, a jedna istina! Bez političkog plana i programa, a Vučiću ne opraštaju stabilnu i uspešnu Srbiju!

Politika

Dve strane, a jedna istina! Bez političkog plana i programa, a Vučiću ne opraštaju stabilnu i uspešnu Srbiju!

Građanima je odavno jasno da je Aleksandru Vučiću Srbija sve, dok je pojedincima isključivo paravan za ispunjavanje svojih sitnih političkih interesa. Srbija, kao takva, na čelu sa Vučićem odavno je definisala svoje jasne ciljeve i svoju unutrašnju i spoljašnju politiku.Vučiću se, upravo zbog toga, jaka, stabilna i uspešna Srbija ne oprašta. Zbog čega, pitali bismo sada, ali odgovor unapred znamo, pa ćemo poručiti: S čistog teče čista voda, a lažov treba imati dobro pamćenje.

Lupa kao otvorena vrata - ovaj više ne zna gde udara! Kurti: Evropa radi za Srbiju! Stiže nagla promena vremena! Srbija je cela u meteoalarmu!

Društvo

Stiže nagla promena vremena! Srbija je cela u meteoalarmu!

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), danas će u Srbiji biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom koji lokalno mogu biti izraženiji uz kratkotrajnu pojavu grada uglavnom na zapadu i jugozapadu Srbije.

Bizarni trend

Detaljnije