S kim vara koji znak? Raku treba rame za plakanje, Lav juri duhovite

s-kim-vara-koji-znak?-raku-treba-rame-za-plakanje,-lav-juri-duhovite
Za razliku od Škorpije, Strelac će pokušati da pronađe što veći broj partnera za prevaru…

Ne želimo da kažemo kako će vas muškarac u određenom znaku zaista prevariti, ali ako želite da vidite sa kakvom bi vas osobom mogao prevariti, onda obratite pažnju na sklonosti njegovog horoskopskog znaka.

Ovan

Voli uzbuđenje i adrenalin, zato će kao beg od stabilne veze potražiti avanturu s nekom koja je nepredvidiva, baš kao i on.

Bik

S najboljom drugaricom; onom koja mu je “samo drugarica”, stvarno.

Blizanci 

Prevariće vas s nekim ko ga stalno hvali i diže u nebesa. To ne znači da nužno ima osećanja prema toj osobi, ali njegov ego uživa.

Rak

S nekom koja je spremna da ga sluša kad vi niste. Rakovi neće ni shvatiti da varaju, jer će prvo samo želeti rame za plakanje, ali to se rame vrlo brzo može pretvoriti u nešto mnogo seksualnije.

Foto: Shutterstock

 

Lav

Ako vas prevari, to će biti sa ženom koja ga može iskreno nasmejati. Ako se i ona smeje njegovim forama, stvar bi mogla postati ozbiljna.

Devica

Ako oseti da ste se malo udaljili, Devica će u panici potražiti bliskost s nekom drugom.

Vaga 

Ovaj znak traži “partnera u zločinu”, zato će najčešće varati s nekim ko isto vara svog partnera. Čisto da postoji ravnoteža.

Škorpija

Škorpija samo želi neverovatan seks s nekim s kim nije u vezi. Dobra vest je da neće varati s velikim brojem žena, nego samo s jednom kojoj mogu verovati.

Foto: Shutterstock

 

Strelac 

Za razliku od Škorpije, Strelac će pokušati da pronađe što veći broj partnera za prevaru. Jednom kad krene, ne staje.

Jarac

U večnoj potrazi za zrelošću, Jarac će pomisliti da je žena zrelija od vas idealan izbor za prevaru. 

Vodolija

Vodolije varaju iz romantičnog razloga – misle da su pronašli svoju srodnu dušu. Skoro da im i ne možete zameriti, ali prevara je prevara bez obzira na sve.

Ribe

Riba ne vara sa predumišljajem, već zato što mu se žene nameću, kada ga vide tako smotanog i zbunjenog. Vas će pokušati da razuveri i rasprši sve sumnje da to može da bude istina.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Novčani horoskop za oktobar! Bikovima duplo veća zarada, Rakovima troškovi zbog stana, a evo za koji znak će se lepiti pare

sledeća vest

Detaljnije