ronaldo-izazvao-pometnju-na-ulicama-madrida-vozeci-“bugatti”-od-8-miliona-evra-(video)-–-svet+

Ronaldo izazvao pometnju na ulicama Madrida vozeći “Bugatti” od 8 miliona evra (VIDEO) – SVET+

by dijaspora

Foto: Screenshot/Instagram/Twitter

Juče se proslavlljeni fudbaler Cristiano Ronaldo prvi put u javnosti pojavio s novim automobilom „ Bugatti Centodieci“, jednim od najekskluzivnijih automobila na svetu. Poznati Portugalac veliki je obožavaocjedinstvenih automobila, a najnovija „trkačica“ dostavljena mu je još pre mesec dana u Saudijsku Arabiju, u kojoj trenutno igra za FK Al Nassr. Ronaldov spektakl na točkovima već je viđen u javnosti prilikom okupljanja reprezentacije Portugala pred SP u Kataru.

Međutim, Ronaldo je za mesto svog prvog javnog pojavljivanja za volanom ovog modela odabrao Madrid.

Cristiano Ronaldo con su nuevo Bugatti en Madrid😍 pic.twitter.com/psM8tti0AX

— ᴀɴʏ🐐🌼🇵🇹 (@anybranez) March 29, 2023

Pojava Ronalda, i to u automobilu koji košta čak 8 miliona evra i kakvih je proizvedeno samo 10 na svetu, izazvala je ludnicu na madridskim ulicama.

Mnogobrojni fanovi jednog od najboljih fudbalera u istoriji fudbala, snimili su Ronalda dok je ulazio u perjanicu francuskog proizvođača superluksuznih automobila. 

Najnoviji model Bugattija, francuske kompanije koja je odnedavno deo kompanije Bugatti Rimac u vlasništvu Mate Rimca. Reč je o automobilu sa W16 motorom, zapremnine osam litara i 1600 konjskih snaga, dok mu je maksimalna brzina limitirana na 380 kilometara na sat. Od 0-100 km/h može da ubrza za 2.4 sekunde, što je fascinantan podatak s obzirom na to da je automobil težak gotovo dve tone.

Kako se procenjuje, Ronaldova kolekcija automobila dosada je vredila 30 miliona evra, a nakon što je u garažu parkirao i „Centodieci“, vrednost kolekcije porasla je na gotovo 40 miluona.

Pritom, ovo popularnom fudbaleru nije jedini Bugatti automobil, jer osim “Centodiecija”, u Ronaldovom posedu se nalaze i modeli “Veyron Gran Sport Vitesse” i “Chiron”.

Á algumas horas o Cristiano Ronaldo foi flagrado saindo de um jantar em Madri em uma Bugatti avaliada em simplesmente R$ 45 milhões.

Existem apenas 10 carros no mundo iguais a esse. pic.twitter.com/o7DQB5fa8j

— Portal da Bola (@PortalDaBola_) March 30, 2023

Svet Dijaspore / Izvor: Index.hr

Originalni tekst

Related Posts