RIBE imaju puno mana, ali ovih pet su im najgore!

Ribe su poslednji znak u zodijaku i vladaju maštom, ljubavlju i verom. Mnogo toga lepog krasi ovaj znak, ali kao što to biva i sa ostalim horoskopskim znacima i oni imaju mane.

1. Skloni su bežanju od realnosti
Ovo je jedna od najgorih osobina ovog znaka. Čim se pojavi problem koji ne mogu odmah da reše, prepuštaju se bežanju i skrivanju. Često posežu za alkoholom i lekovima kao načinom „ućutkivanja“ realnosti.

2. Nemaju jasne granice u emotivnim odnosima
Kada se zaljube prepuštaju se skroz. Ono što je alarmantno u njihovom zaljubljivanju je to što automatski umisle da vole osobu preko puta bez jasnih uvida u osobine partnera.

BIT – 300×250

Pogledaj i ove vesti…


Ko su žene OSVETNICE među horoskopskim znacima?


Oni ne vole dopisivanja, o kojim HOROSKOPSKIM ZNACIMA…

Nazad

Napred

1 od 8

3. Nemaju dobar osećaj za organizaciju i novac
Često su u haosu iz kog se teško izvlače, a novac lako troše bez osećaja za odgovornost. često ćete ih zateći u ogromnim dugovima i u nesređenim računima.

4. Izigravaju žrtve kad god mogu
Pošto su skroz nemoćni u dokazivanju svojih vrednosti, specijalno u partnerskim odnosima, najlaše im je da se pretvore u žrtvu. Ovo možda i ne bi bilo toliko čudno da se prethodno ne prepuštaju mazohističkim porivima.

5. Odbijaju druge stalnom pričom o svojoj nesreći
Ako se osete i malo slabima, Ribe započinju priču o tome kako je njima najteže i kako im ništa ne ide, specijalno kada bi trebalo da preuzmu odgovornost. Nemaju jasnu ambiciju i teško se pomeraju sa jedne tačke, a za sve ovo krive nevidljivu silu ili sporedna dešavanja.

Original Article

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.